NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Jouw keuken in 2024? Shine-tastic!

Jouw keuken in 2024? Shine-tastic!

In 2024 kiezen we voor een shiny happy interior. Denk aan spiegelende oppervlakken, zilveren of gouden decoratieve elementen en accenten in chrome. Ook in de keuken wint deze glanzende trend aan populariteit en wordt het uitvoerig verwerkt door de volledige ruimte heen. Voor diegenen met een nieuwe keukenwens in het komende jaar tipt Franke de Mythos Masterpiece-collectie: een reeks opulente spoelbakken, kraanwerk en accessoires die iedere keuken glimmend achterlaat.

Heavy metals

Metallic tinten hebben een veelzijdig karakter waardoor ze in zowel moderne als industriële interieurstijlen passen. Combineer de koperen of gouden Mythos Masterpiece-spoelbak van Franke met een donkerder gekleurd (of houten) keukenblad voor een stoer effect, of speel in op elegant contrast met de antracieten variant in een lichtere keuken. Ga daarnaast voor eenvoud met een enkel glossy statement piece, of verwerk een kleur als rode draad door de volledige inrichting heen voor een koel effect.

Mythos Masterpiece spoelbakken, verkrijgbaar in goud, koper en antraciet.

Voor ieder wat wils

Met de Mythos Masterpiece-spoelbakken wordt iedere keuken in de spotlight gezet, al helemaal wanneer je het combineert met bijpassende kranen en accessoires. Creëer een samenhangende spoeltafel en ga voor een monochrome look van de zeepverdeler tot en met het afdruipbakje, of mix-en-match metallics in het ventiel of de drukknop. De gloednieuwe Mythos Masterpiece-kranen zijn beschikbaar in dezelfde opulente kleuren als de spoeltafels uit de collectie en werken het geheel functioneel en designwaardig af. Maak je ten slotte geen zorgen want je keuken zal nooit z’n shine verliezen. Zo voorkomt de innovatieve F-Inox technologie waarmee Franke de spoelbakken afwerkt zichtbare vingerafdrukken, en de sterke bodemrooster zorgt ervoor dat de onderkant van de spoelbak krasvrij blijft.

Mythos Masterpiece spoelbakken, verkrijgbaar in goud, koper en antraciet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details