NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“We gaan vol voor een optimaal ingerichte waterzone”
Het doordachte spoelbakconcept van BLANCO ADIRA optimaliseert de waterzone in de keuken.

“We gaan vol voor een optimaal ingerichte waterzone”

Het optimaliseren van de waterzone, daar zet BLANCO vol op in. “Want de waterzone is de meest gebruikte zone in heel de keuken”, benadrukt de fabrikant. Een nieuwe serie spoeltafels voegt in één klap drie nieuwe modellen toe aan het reeds rijk gevulde assortiment.

BLANCO ADIRA vervoegt de rangen. Drie aantrekkelijke modellen maken de keuze nog groter. Het samenspel tussen de uitstekende functionaliteit en het modern design creëert een grote flexibiliteit voor de versies BLANCO ADIRA 45 S, BLANCO ADIRA 6 S en BLANCO ADIRA XL 6 S. “Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende kastafmetingen en vereisten”, voegt Lara Cherlet van BLANCO toe. “Bovendien is er steeds een F-variant voor inbouwmontage en de optie van omkeerbare installatie. Alles om de workflow in en bij de waterzone te optimaliseren.”

De nieuwe spoeltafels zijn beschikbaar in een breed scala aantrekkelijke kleuren.

De accessoires zijn echte multitalenten

Een spoeltafel komt nooit alleen en dat beseft BLANCO maar al te goed. Daarom ontwikkelde het R&D-departement enkele handige accessoires die het keukencomfort en gemak bij het dagelijkse werk verbeteren. Cherlet: “Ik noem graag het opvouwbare afdruiprooster en de speciaal voor het model BLANCO ADIRA 6 S en 6 S-F gemaakte multifunctionele kom. Met een afdruiprooster kan je bijvoorbeeld zo veel meer dan enkel wat bestek laten drogen. Het zijn echte multitalenten. Boven de gootsteen is het een extra plek om afgewassen borden of glazen te laten uitlekken en ook bij het wassen van voedsel kan je met het afdruiprooster aan de slag. Plaats je het afdruiprooster op het werkblad, dan is het zelfs een onderzetter om potten en pannen op te zetten. Het afdruiprooster is opvouwbaar, heel gemakkelijk op te bergen dus. En de multifunctionele kom voor het model BLANCO ADIRA 6 S en 6 S-F is door zijn centrale positie in de tweede spoelbak uitermate geschikt om bijvoorbeeld snijresten op te vangen tijdens de bereiding van de maaltijd. De geïntegreerde gleuven bewijzen daarbij keer op keer hun nut. Qua multifunctionaliteit scoort de spoelbak zeer hoog want ook bij het sorteren van afval speelt het zijn rol. Zo kan de spoelbak bijvoorbeeld worden gebruikt voor tussenopslag van afval of de opslag van schoonmaakspullen in de afval- en organisatiesystemen SELECT II of FLEXON II.”

BLANCO: “Het opvouwbare ADIRA-afdruiprooster biedt extra praktische voordelen.”

Veel kleuren

“De geslaagde combinatie tussen functionaliteit en design zal ongetwijfeld goed scoren bij de vele gebruikers”, voorspelt Cherlet. “Het aantrekkelijke uiterlijk zal dienen als eyecatcher, flink ondersteund door een breed scala aan kleuren. De Silgranit®-tinten variëren van stimulerend mokka en romig tartufo tot warm vulkanisch grijs. BLANCO ADIRA past harmonieus tot contrasterend in bijna elke keukenomgeving. Silgranit® laat al zijn visuele en praktische troeven zien. Het steenachtige, fluweelzachte oppervlak voelt heerlijk zacht aan, past perfect bij de omringende materialen van een BLANCO-keukenblok en straalt tijdloze elegantie uit met zijn matte look.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details