NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Gezien op de rode loper in Milaan: V-ZUG viert 111-jarig bestaan en zet mens en technologie centraal

Gezien op de rode loper in Milaan: V-ZUG viert 111-jarig bestaan en zet mens en technologie centraal

De gerenommeerde designbeurs Salone del Mobile sluit de deuren na alweer een geslaagde editie. Internationale topmerken zakten af naar Milaan om hun kennis en kunde te presenteren aan de (design)wereld. Zo ook het Zwitserse V-ZUG, dat met een reeks samenwerkingen en evenementen haar unieke visie bracht op hedendaagse keukentechnologie en -design. In de gloednieuwe (en bovendien eerste Italiaanse) V-ZUG Studio en in de unieke kunstinstallatie in de Pinacoteca di Brera – een samenwerking van V-ZUG, architecte Elisa Ossino en HENRYTIMI – toonde V-ZUG de relatie tussen innovatie en natuurlijke materialen. Bovendien stelde V-ZUG haar meest indrukwekkende producten voor in de Sala della Passione. Deze editie van Salone was voor V-ZUG ten slotte een erg bijzondere gebeurtenis aangezien het merk 111 kaarsjes uitblaast dit jaar.

V-ZUG Studio Milano 

Na verschillende internationale openingen van V-ZUG Studio’s in Parijs, Londen, Berlijn, Wenen, Sydney en Singapore is nu Milaan aan de beurt. Aan het Piazza San Marco, in het hartje van de designstad, opende het merk een eerste Italiaanse flagshipstore. De gloednieuwe V-ZUG Studio werd ingericht volgens de identiteit van V-ZUG en belichaamt de fijne balans tussen moderniteit en tijdloosheid. De Studio toont een mix van kunst, innovatie en technologisch vernuft. Zo zijn er kunstwerken te zien, bedacht en gemaakt door gerenommeerde (interieur)architecte Elisa Ossino en kunstenaar HENRYTIMI, bekend om zijn beeldhouwwerk en gebruik van natuurlijke materialen.

De installatie ‘Time and Matter’ in de Pinacoteca di Breira.

‘Time and Matter’ installatie door Elisa Ossino x HENRYTIMI

In de Pinacoteca toonde V-ZUG een unieke tentoonstelling, getiteld ‘Tme and Matter’. Als in een dialoog verkenden Elisa Ossino en HENRYTIMI de verbondenheid tussen menselijk design en het contact met natuurlijke materialen. Ook kunstenaar Stefano Rovedo maakte een cameo in de installatie aan de hand van een videowerk. Uit ‘Time and Matter’ stroomt tevens een unieke capsulecollectie die dezelfde boodschap belichaamt en moderne technologie en innovatie met gevestigde kennis combineert.

De standaard herdacht 

Bestempeld als het boegbeeld van V-ZUG’s vernuft imponeert de CombiSteamer V6000 45L Grand met een knap staaltje technologie. Met een breedte van maar liefst 90 centimeter is de nieuwe combi-stoomoven zo’n 30 cm breder dan zijn voorgangers, wat het toestel boost in functionaliteit – denk aan het bereiden van grote ovenschotels, lange stokbroden of meerdere gerechten tegelijkertijd. De verwarmingselementen werden zo ontworpen dat de hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. In een gestroomlijnd en modern jasje combineert de stoomoven bovendien het gemak en de voordelen van stoom met hete lucht en een brede grillplaat.

De CombiSteamer V6000 45L Grand.

De intelligente vaatwasser 

Uitgerust met unieke programma’s zoals Party (11 minuten), FondueRaclette en SteamFinish is de AdoraDish V6000 een intelligente vaatwasser die steeds een optimale vaat garandeert: de perfecte partner om je te ontlasten na een avond heerlijk dineren. Dit nieuwe model biedt nog meer comfort dankzij de nieuwe indeling voor het plaatsen van (wijn)glazen, zowel in de bovenste als onderste korf. De vaat doen ging nog nooit zo soepel!

De AdoraDish V6000.

Nieuw Pearl-spiegelglas 

Naast de bestaande spiegelglasvarianten in het assortiment – zwart en Platinum (grijs) – heeft V-ZUG nu ook een gloednieuwe Pearl-afwerking. Een rijke champagnekleur met een elegante glans die zowel lichte als donkere keukens perfect complementeert. Het spiegelglas weerkaatst de omgeving en het licht, en laat de fronten van de keukentoestellen naadloos verdwijnen in het interieur. ‘Pearl’ plaatst zichzelf dus niet op de voorgrond, maar maakt diepe indruk met betrouwbare kwaliteit – een belichaming van de Zwitserse filosofie.

Het nieuwe Pearl-spiegelglas.

Over V-ZUG

V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers.

www.vzug.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details