NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Naber presenteert keukenkranen compleet van roestvrij staal

Naber presenteert keukenkranen compleet van roestvrij staal

De keukenkraan is wellicht het eerste wat je opmerkt wanneer je de keuken binnenkomt. Daarom gaat er zo veel aandacht naar het design ervan. Maar Naber geeft ook alle aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de producten die de fabrikant ontwikkelt. Ook bij de nieuwe Namor-keukenkranen die aan het assortiment zijn toegevoegd dus.

Naber specialiseert zich in het ontwikkelen en perfectioneren van keukentoebehoren om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Zo voegde het tijdens de voorbije Küchenmeile de nieuwe Namor-serie keukenkranen toe aan het ARMATE® SERVIZIO-assortiment. “Compleet van roestvrij staal en met een perfect en hedendaags design”, klonk het bij de voorstelling.

Drie designs, twee kleurvarianten, twaalf nieuwe modellen.

Duidelijke stempel

De modellen van de Namor-serie, beschikbaar in drie verschillende hedendaagse vormen, dragen duidelijk de Naber-signatuur. Drie verschillende modellen, twee kleurvarianten (roestvrij staal geborsteld en gepoedercoat zwart mat) en de keuze met of zonder een uittrekbare slangdouche. “De namen van de kranen hielden we bewust eenvoudig”, aldus David Meynen van Naber. “Namor 1, 3 en 5 zijn deze zonder de uittrekbare slangdouche en Namor 2, 4 en 6 zijn vanzelfsprekend kranen met uittrekbare slangdouche.”

Standaarduitrusting

Na de keuze van vorm, kleur en al dan niet een uittrekbare slangdouche komen we bij de standaarduitrusting die alle Namor-kranen van Naber meekrijgen. “Een laminaire straalregelaar is er sowieso”, vertelt Meynen. “Deze produceert een zacht, natuurlijk straalbeeld met een niet-spattende en geluidsarme waterstraal. Het waterverbruik is dan ook gering. Een zwenkbereik van 120° geeft de gebruiker voldoende speelruimte. Het keramisch binnenwerk dat een bescherming biedt tegen brandwonden klinkt als muziek in de oren van ouders met (jonge) kinderen. De 700 millimeter lange aansluitslang, de klikbevestiging en het clipgewicht aan de doucheslang geven de monteur dan weer flexibiliteit bij de montage.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details