NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Totaalontzorging, voor consument en vakspecialist
Hoogwaardig keramiek van Atlas Concorde, voor keuken, badkamer en elders in het interieur. (foto Atlas Concorde)

Totaalontzorging, voor consument en vakspecialist

We noteren een toenemende vraag naar coherente en premium totaalinterieurs, waarbij de keuken en bij uitbreiding ook de badkamer, wasplaats en woonruimte qua design en materiaalgebruik stijlvol matchen. Resultaat: steeds meer keukenbouwers die hun activiteiten verbreden en aan de klant die gegeerde en ontzorgende totaalservice willen bieden. Boeiend, al maakt het de job van de zelfstandige ondernemer, met een toenemend aantal aan leveranciers, er niet altijd eenvoudiger op. En wie dan deze vakman ontzorgt? Een rol die Brio Group, met een gestaag groeiend netwerk aan partners in de ruime interieursector, met verve op zich neemt. 

Hoogwaardige fineer van Brio-partner Baars & Bloemhoff. (foto Baars & Bloemhoff)

De markt is in volle evolutie. Voor de zelfstandig ondernemer zijn er opportuniteiten, maar ook veel uitdagingen. Stilstaan is achteruitgaan, dus ben je als vakman pur sang graag voorbereid op deze verbreding van de markt. Brio Group wil haar partners dan ook aanmoedigen om in te spelen op de actuele consumentenvraag en is nu al klaar om deze dynamische vaklui en zelfstandige ondernemers te faciliteren waar mogelijk. Deze groep overstijgt het concept van een traditionele aankoopgroepering voor de keukentoestellen en sanitair en bouwt verder aan een sterk en groeiend netwerk met partners, producten en diensten. Caroline Dries, Business Development Manager bij Brio Group: “Ons netwerk breidt zich verder uit met interessante leveranciers die het Brio-partnerschap waardig zijn. Zorgvuldig gescreend en goed bevonden. Zo ondersteunen we onze partners in de trend naar totaalinrichting van het interieur.”

Caroline Dries, Business Development Manager Brio Group. (foto Brio Group/Aperture 8.6)

Van karaktervolle keramiek tot verfijnde fineer

Bij keramiek denk je als keukenbouwer in eerste instantie aan het werkblad en de spatwand. Pas echt interessant wordt het wanneer hetzelfde materiaal een verbindende esthetische factor wordt doorheen het hele interieur: keuken, badkamer en leefruimte, met bijvoorbeeld een bijpassend haardmeubel. Caroline Dries: “Met Atlas Concorde Belgium, specialist in keramiek, als geapprecieerde Brio-partner weten we dat we kwaliteit in huis hebben. Bovendien kan men een beroep doen op een Brio approved natuursteenverwerker voor het maatwerk in de keramiek naar keuze.” Harmonie in huis door keramiek, maar ook door uniform plaatmateriaal, bijvoorbeeld in de vorm van een verfijnde fineer. “Eén van onze nieuwe leveranciers is het Nederlandse Baars & Bloemhoff, specialist in decoratief plaatmateriaal die naast premium fineer onder meer ook solid surface aanbiedt. Per stuk en meteen leverbaar”, vervolgt Caroline Dries. “Ideaal voor premium maatwerkprojecten waarmee je je als vakman kan onderscheiden, zowel op vlak van kwaliteit als design.” 

Brio-partner Artissan Wellness, voor de verdere opwaardering van de badkamer. (foto Artissan Wellness)

Matching maatmeubelen

Een cosy zitbank, organisch vormgegeven en deel van het grotere interieurgeheel? Ook voor dit geavanceerde maatwerk doe je een beroep op Brio Group. Caroline Dries: “Denk daarbij aan luxueuze maar tegelijk ruimtebesparende en geïntegreerde zitelementen in de high-end leefkeuken. Of een zitbank die één is met het maatwerk rond het haardmeubel, uiteraard uitgevoerd in een bijpassende fineer. Het zijn maar enkele voorbeelden die het interieurproject naar een hoger niveau kunnen tillen.” Nog meer luxe? Dat kan onder meer met de oplossingen van Brio-partner Artissan Wellness, maatwerkspecialist van sauna’s, stoomdouches, infraroodcabines en -stralers die de badkamer een onmiskenbaar wellnessgehalte bezorgen. Jij houdt als vakman het project in handen. Brio Group ondersteunt waar gewenst, met het oog op een geslaagd totaalinterieur om trots op te zijn. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details