NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Naber verwerft rechten van traditiemerk WESCO na faillissement

Naber verwerft rechten van traditiemerk WESCO na faillissement

Naber neemt enkele activa van WESCO over na het faillissement van de M. Westermann & Co. GmbH en haar dochterondernemingen. De toonaangevende specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van keukentoebehoren met hoofdzetel in het Duitse Nordhorn zal de populaire WESCO-producten verder in de markt zetten. Zo blijven ze beschikbaar voor de keukenhandel en –industrie. Met deze beslissing zet Naber zijn drang naar kwaliteit en innovatie kracht bij en versterkt de firma haar positie als marktleider in de branche.

Naber is een dynamisch familiebedrijf dat een gestage groei kent. Het productportfolio omvat vandaag meer dan 3.500 verschillende accessoires voor de keukenhandel en –industrie. Hans-Joachim Naber staat in voor de ontwikkeling en productie van innovatieve producten, terwijl Ingrid Naber de HRM en boekhouding voor haar rekening neemt en Lasse Naber de toekomststrategie uittekent. Bij dit succesvolle familiebedrijf hechten ze veel belang aan innovatie en kwaliteit. Ze streven er steeds weer naar om hun klanten de beste producten en dienstverlening op de markt te bieden.

‘Mit Naber zur perfekten Küche’ (‘Met Naber op weg naar een perfecte keuken’) – die slogan wordt nu kracht bijgezet door de beslissing om de producten van WESCO verder in de markt te zetten. De firma versterkt meteen ook haar positie op de markt. De familie Naber gaf volgende uitleg: “Enerzijds betreuren we ten zeerste dat we een zakenpartner verliezen waarmee we al jaren goed samenwerkten en bevriend waren. Anderzijds zijn we tevreden dat we de WESCO-producten aan ons assortiment kunnen toevoegen en onze klanten nog steeds de beste oplossingen op de markt kunnen aanbieden.”

De exacte condities van deze overeenkomst zijn niet bekend, maar Naber gaf aan binnenkort meer informatie te geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details