NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

BLANCO BELGIUM BV

BLANCO is één van ’s werelds vooraanstaande producenten van oplossingen voor het hart van de keuken. Spoeltafels, mengkranen en afvalsystemen van BLANCO zijn gekenmerkt door uitmuntende productie, hoogwaardige materialen en uitgetekend design. BLANCO produceert reeds sinds 1925 hoogwaardige keukenaccessoires. De dag van vandaag staan BLANCO producten in meer dan honderd landen bekend voor hun kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en professionaliteit op het hoogste niveau.

Drinken, voorbereiden en schoonmaken zijn met de BLANCO UNIT aangenamer en handiger dan ooit tevoren. Verander de keuken in een schitterend georganiseerde ruimte – integreer een perfect gecoördineerde oplossing met de drie essentiële componenten die u individueel kunt variëren.

  • Spoelbak – De spoelbakken van BLANCO zijn verkrijgbaar in afgestemde maten, met goed doordachte functionaliteit en uitgevoerd in fascinerende materialen. Het materiaal en de kleur van de spoelbak spelen een essentiële rol bij de vormgeving van alles wat in de keuken met water te maken heeft. Bij BLANCO vindt u spoelbakken in drie beproefde materialen – roestvrij staal, Silgranit® en keramiek. Met BLANCO‘s unieke kleurenpalet kunt u uw nieuwe spoelbak optimaal afstemmen op uw interieurstijl.
  • Mengkraan – BLANCO biedt keukenkranen voor elke behoefte, alle ruimteconcepten en met specifieke functies voor alle vereisten. Elk ontwerp is een echt juweeltje – en maakt van uw keuken een plek met meer comfort en meer functionaliteit dan ooit tevoren. BLANCO keukenkranen zijn getest en gecertificeerd voor de hoogste kwaliteit, maximale veiligheid en hygiëne.
  • Afvalsysteem – De doordachte afvalsorteersystemen zorgen voor een superieure en ergonomische scheiding en verwijdering van recycleerbaar afval en restafval. Alles is netjes geordend. Dankzij de verschillende uitvoeringen is er voor elke onderkast een optimale oplossing. En voor alle types afval.

Laat u verder inspireren en profiteer van de voordelen die BLANCO, de specialist van de waterzone in de keuken, u te bieden heeft. Bezoek www.blanco.be voor meer info.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services KeukenkranenKeukenoplossingenSpoeltafelsKeukenaccessoiresMengkranenAfvalsorteersystemen Adres Pleinstraat 33 A
3220 Holsbeek
België
Telefoonnummer +32 (0)16 44 11 40 E-mailadres [email protected] Website blanco.com/be-nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details