NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Keukenfabrikant krijgt felbegeerde innovatieprijs en award voor jarenlange klantgerichtheid
Het team van Beckermann Küchen toont trots de Kitchen Innovation Award 2024 voor Korpusraster 6Plus.

Keukenfabrikant krijgt felbegeerde innovatieprijs en award voor jarenlange klantgerichtheid

‘Het verschil zit hem in de details’ – luidt het motto van Beckermann Küchen. De keukenfabrikant legt dan ook de klemtoon op kwaliteit en design, maar evenzeer op innovatie, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, individualiteit en industrieel maatwerk. En dat wordt gewaardeerd in de markt. Zo werd hun nieuwe ontwikkeling, Korpusraster 6Plus, onlangs door een jury van experts en consumenten bekroond met een Kitchen Innovation Award 2024 in de categorie ‘Kitchen furniture & equipment’. Beckermann Küchen kreeg ook de ‘Favourite Brand Gold 2024’ voor zijn buitengewone klantgerichtheid.

De fabrikant streeft ernaar om elke klant een correcte keuken op maat aan te bieden.

De geschiedenis van Beckermann Küchen gaat meer dan 125 jaar terug. De keukenfabrikant werd opgericht in 1896 en heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd. Ze volgen de trends in de markt op de voet en vertalen die naar hoogwaardige keukens op maat. Met behulp van een up-to-date machinepark produceert een team van vakkundige medewerkers jaarlijks zowat 18.000 keukens. Kwaliteit, functionaliteit, design, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij de realisatie van duurzame keukens.

Korpusraster 6Plus

De drang naar innovatie maakt deel uit van het DNA van Beckermann Küchen. Zo maakt de firma voor de planning en beschrijving van kasthoogtes gebruik van een rastermaat. Eén raster staat voor 133 millimeter en de standaardhoogte voor de onderkasten is raster 6, m.a.w. 798 millimeter. Door verschillende plinthoogtes en werkbladdiktes te gebruiken, realiseert men in de branche de gewenste werkhoogte. Om de ruimte optimaal te kunnen benutten, ontwikkelde Beckermann een nieuwe rasterhoogte: 6Plus. Dit is een variabele en tot op de millimeter nauwkeurige hoogteverlenging van de standaard onderkasthoogte tot de volgende volle rasterhoogte 7 (931 millimeter).

De Duitse keukenfabrikant kreeg ook de ‘Favourite Brand Gold 2024’ voor zijn buitengewone klantgerichtheid.

De kastuitrusting is gebaseerd op de standaardhoogte raster 6. Een onderkast met twee laden heeft ook in de 6Plus-uitvoering twee laden, die individueel aan de gekozen kasthoogte aangepast kunnen worden. Door de corpus te verhogen, krijgt de consument meer opbergruimte. Om deze ruimte zo ideaal mogelijk te kunnen benutten, kan de frontindeling vrij gekozen worden. De klant krijgt de extra ruimte dus precies daar waar hij die nodig heeft. Beckermann trekt deze individuele frontindeling ook door naar de aangrenzende hoge kasten. Op die manier ontstaat er een strakke, uniforme lijnvoering. Functionaliteit en design gaan hier hand in hand. Het 6Plus-raster kan zonder beperking voor alle modellen van Beckermann gebruikt worden, zodat het complete palet aan kleuren en stijlen benut wordt. Er zijn geen beperkingen, ook niet op het vlak van grepen. 

Met het nieuwe raster 6Plus kan men de hoogte van een corpus tot op de millimeter nauwkeurig realiseren en op de individuele wensen van de klanten afstemmen.

Verkozen tot populaire noviteit

Met het nieuwe Korpusraster 6Plus breidt Beckermann Küchen de mogelijkheden dus verder uit. Corpussen kunnen individueel aangepast worden, wat een unieke, ergonomische meerwaarde voor de consument biedt en toelaat om keukens perfect op de beschikbare ruimte af te stemmen. Dat past perfect bij de visie van de keukenfabrikant om elke klant een correcte keuken op maat aan te bieden. 

En de markt apprecieert dat, want dit nieuwe product werd bekroond met een Kitchen Innovation Award 2024, een felbegeerde prijs die elk jaar door het LifeCare Initiatief verleend wordt aan producten die uitblinken op het vlak van functionaliteit: innovatie, productvoordelen, design en materiaaleigenschappen. Een jury van experts nomineert een aantal producten in verschillende categorieën, waarna de consument bevraagd wordt. Korpusraster 6Plus behoort dus tot de populairste noviteiten in de keukenbranche. Bovendien staan ook de naam en de manier van werken van Beckermann Küchen hoog aangeschreven bij het brede publiek. Als blijk van erkenning voor de buitengewone klantgerichtheid werd de Duitse keukenfabrikant ook bekroond als ‘Favourite Brand Gold 2024’ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details