NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Compact douchetoilet koppelt betaalbaar comfort aan uitstekende hygiëne
De compacte douche-wc combineert verschillende ecovriendelijke keuzes.

Compact douchetoilet koppelt betaalbaar comfort aan uitstekende hygiëne

Duravit breidt de succesvolle D-Neo-familie van de Belgische designer Bertrand Lejoly uit met de SensoWash® D-Neo. Dit compacte douchetoilet biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en garandeert hoogwaardige hygiëne dankzij doordachte technologie. Naast de standaardfuncties creëert de geïntegreerde verwarming van de wc-zitting ook een aangenaam comfort.

SensoWash® D-Neo is perfect afgestemd op de eisen in de projectmarkt en op prijs­bewuste kopers die minder behoefte hebben aan extra functies. Bij deze compacte douche-wc is alle doordachte techniek in het keramiek geïntegreerd en vormen de zitting en de geïntegreerde technische unit een vlakke eenheid. Met zijn pure esthetiek en helder design past SensoWash® D-Neo discreet in elke ruimte en sluit het toilet helemaal aan bij de bestaande designseries van Duravit. 

De functies worden intuïtief bediend via een afstandsbediening.

Veelzijdige functies voor optimaal gebruiksgemak

De SensoWash® D-Neo biedt in totaal drie verschillende wasfuncties: RearWash, LadyWash en Comfortdouche. RearWash reinigt zonder toiletpapier, LadyWash biedt een zachte waterstraal speciaal voor vrouwelijke gebruikers en Comfortdouche voegt extra gemak toe door de douchekop heen en weer te laten bewegen. SensoWash® D-Neo garandeert ook comfort dankzij technische verfijningen: van verschillende instelmogelijkheden van watertemperatuur en -druk voor de douchestraal, tot individueel instelbare tijdvensters voor de verwarmde wc-zitting. De functies worden intuïtief bediend via een afstandsbediening.Bovendien voorkomt een zitsensor dat de douchefunctie onbedoeld wordt geactiveerd. De slow-close functie creëert nog meer comfort: met slechts een lichte tik sluit het toiletdeksel automatisch, zacht en geruisloos. Daarnaast verzekert de verlichte binnenkant van de douche-wc de veiligheid bij nachtelijk toiletbezoek. Hierdoor kan je de wc ’s nachts gebruiken zonder het natuurlijke bioritme van je lichaam te verstoren met te fel licht. 

Rimless®-technologie en het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur staan in voor optimale hygiëne.

Maximale hygiëne

SensoWash® D-Neo garandeert maximale hygiëne door doordachte ontwerpmaatregelen, waaronder het gebruik van bijzonder hygiënische materialen zoals roestvrij staal, dat bekend staat om zijn antimicrobiële eigenschappen voor de douchestang. Bovendien voorkomt de LadyWash-functie kruisbesmetting. De positionering van de douchestang samen met de automatische reiniging ervan voor en na gebruik, beperkt de overdracht van ziektekiemen en bacteriën tot een minimum. Rimless®-technologie en het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur staan in voor optimale hygiëne, waarbij na zes uur al ongeveer 90 procent van de bacteriën geremd wordt, en na 24 uur zelfs zo’n 99,9 procent (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën). Daarnaast garandeert de ontkalkingsfunctie dat de prestaties van de douche-wc niet worden aangetast, zelfs niet in gebieden met hard water.

Door de nachtverlichting raakt je bioritme niet in de war.

Ecovriendelijke ervaring

De douchefunctie van de SensoWash® D-Neo verbetert niet alleen comfort en hygiëne, maar vermindert ook het gebruik van toiletpapier, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Dankzij de moderne Duravit Rimless-spoeltechniek worden waardevolle grondstoffen bespaard bij het spoelen. Ook garandeert de on-demand waterverwarmer van de D-Neo een laag energieverbruik door alleen water te verwarmen wanneer en zo lang als nodig, wat resulteert in efficiënter energiegebruik. Bovendien biedt de producent Duravit, die de duurzaamheid en kwaliteit van zijn producten hoog in het vaandel draagt, drie jaar garantie op de SensoWash® D-Neo. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details