NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe deep surface HPL voor interieurdesign in de keuken
TUET in de keuken.

Nieuwe deep surface HPL voor interieurdesign in de keuken

De trends in keukenland zijn constant in beweging. Dit zal niemand die in het keukenvak werkzaam is nog verbazen. Toch worden er met regelmaat interessante noviteiten gepresenteerd. En daar is het hiernavolgende product ook weer een ontzettend goed voorbeeld van. We hebben het over de komst van het charmante deep surface HPL: TUET. Met deze introductie houdt het Italiaanse Arpa zich aan haar woord om zich zowel esthetisch als innovatief te blijven ontwikkelen. Met TUET geef je je keuken een rijk, trendy en sfeervol uiterlijk.

Italiaanse rietvelden

TUET is geïnspireerd op de rietvelden in Piemonte langs rivier de Tanaro. Het geeft door zijn textuurontwerp beweging en diepte aan een ruimte, door onder andere de prachtige lichtinval die de golven als het ware laat dansen. Wendy Kap van Arpa vertelt op het hoofdkantoor in Schiedam: “De twee beschikbare houtdecors zijn Caravella light en Caravella dark Deze nodigen met hun fijne tactiliteit uit tot aanraking. Hiermee wordt de creatieve geest geprikkeld en ontstaan de meest fantastische ontwerpen.”

Caravella light en Caravella dark in de praktijk.

Ultramat

TUET laat zich geweldig combineren met het ultramatte FENIX, zo vervolgt ze. “Om het exclusieve gevoel nog meer kracht te geven is de combinatie met accenten van de metalen HPL uit de Homapal-collectie overigens ook een prachtige keuze. Zo maakt men een echte eyecatcher van elke keuken. De eindgebruiker zal meer dan tevreden zijn.”

Alternatief voor fineer

In een eerdere editie van Keukenbouw had Arpa het nieuwe product overigens al genoemd. Wendy: “Tijdens Material District afgelopen jaar was dit één van de nieuwigheden die we hebben laten zien. Tijdens die beurs merkten we het enthousiasme al bij de bezoekers die verrast werden door de looks en mogelijkheden van TUET. Eén van de genoemde opmerkingen was dat het hier gaat om een mooi en budgetvriendelijk alternatief voor fineer.” 

Groeiend enthousiasme

Na de beurs in Utrecht is dit enthousiasme alleen maar gegroeid. Het assortiment is inmiddels ook opgenomen bij onze exclusieve partner Vanca Group “en daar zijn we, uiteraard, heel blij mee!”

TUET is beschikbaar in twee kleuren: Caravella Light 4644 en Caravella Dark 4645.

Legio mogelijkheden

Naast de toepasbaarheid in keukens is TUET uiteraard ook zeer geschikt voor (verticaal) gebruik in bijvoorbeeld retail, hotels, badkamers en kantoren. “De mogelijkheden zijn legio. We snappen de nieuwsgierigheid in de markt. En het spreekt voor zich dat we graag langskomen om niet alleen de mogelijk­heden te bespreken, maar ook de materialen te laten zien en te laten voelen. We zijn
ervan overtuigd dat het enthousiasme zal worden overgenomen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details