NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

FRANKE

De keukenoplossingen van Franke blinken uit dankzij een volledig geïntegreerde look, met spoelbakkenkeukenkranen en dampkappen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ontworpen voor iedere levensstijl en passend binnen elk budget. Het is makkelijker dan ooit om het complete plaatje samen te stellen. Innovatie, kwaliteit en stijlvol design blijven centraal staan bij al onze creaties. En zo werken onze keukenoplossingen schitterend samen, voor iedereen. Make it wonderful.

Ongeveer zestig procent van het werk dat u in de keuken verricht, gebeurt aan de spoeltafel: ontdooien, snijden, afgieten, voedsel bereiden en uiteraard afwassen. Dit is dus één van de belangrijkste elementen in uw keuken.

Hoogwaardige materialen en uitmuntende verwerking staan garant voor de sterkte en duurzaamheid van de Franke spoeltafels.

Of ze nu uit hoogwaardig roestvrij staal, buitengewoon Fragranit+ (combinatie van kwarts en acryl) of onverslaanbaar Fraceram (keramisch materiaal) zijn, het design en het materiaal stemmen bij alle Franke spoeltafels optimaal overeen. Alle materialen zijn van topkwaliteit, volkomen hygiënisch en onderhoudsvriendelijk en bovendien hebben ze een lange levensduur.

Uitgebreid met de passende Franke kranen en praktische toebehoren voldoen de Franke spoeltafels op voorbeeldige wijze aan alle eisen die aan de belangrijkste werkplaats van de keuken gesteld worden.

De Franke keukenkraan vormt het kernstuk van elke Franke spoeltafel en is dé blikvanger in uw keuken. Dagelijks wordt ze op regelmatige basis open en dicht gedraaid. Dit vereist in eerste instantie bedieningsgemak. Maar natuurlijk zal ze ook optisch bij de spoeltafel, en daarna bij het hele keukendesign, passen.

In uw keuken hecht u het grootste belang aan design en comfort. De dampkap speelt hierbij een bepalende rol. Zij drukt een stempel op het ontwerp van uw keuken en draagt in grote mate bij tot een optimaal keukenklimaat. Op basis van meer dan 50 jaar ervaring en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, heeft Franke een reeks dampkappen ontworpen die verbazen door hun design, onderhoudsvriendelijkheid en techniek.

De tijd dat roestvrijstalen werkbladen enkel in de grootkeukens van een restaurant werden gemonteerd, is voorbij … Dit materiaal is ook uiterst geschikt voor het werkblad thuis. Zeker voor wie droomt van een industrieel, strak interieur. Mede dankzij de vele mogelijkheden in materiaaldikte en afwerkingen die Franke biedt.

Download hier ons Inspirations Magazine!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AfvalsorteersystemenDampkappenKeukenkranenKeukenoplossingenSpoeltafels Adres Ring-Oost 10
9400 Ninove
België
Telefoonnummer +32 (0)54 310111 E-mailadres [email protected] Website franke.com/be/nl/home.html

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details