NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De elementaire keuken van Franke

De elementaire keuken van Franke

De vier elementen vormen de basis voor de natuur. Samen maken ze de aarde zoals ze is (en hoort te zijn) en houden ze het delicate evenwicht in stand. Keukenexpert Franke vertaalt deze perfecte wetenschap vandaag ook in onze keuken door de verschillende natuurelementen in haar design te verwerken. Water, aarde, vuur en wind vullen elkaar ook hier perfect aan en maken het hart van de woning meer gestroomlijnd en inclusief. Dat alles bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is, is simpelweg elementair.

Active kraan met beweegbare uitloop, zwart mat. Prijs: €1.028,50 incl. BTW.

Het water element

Wie keuken zegt, zegt water. Of het nu voor tijdens het koken of bij het schoonmaken is, water komt zonder twijfel aan de pas. Kwaliteitsvol kraanwerk is belangrijk en Franke bewijst dat het ook mooi kan zijn. Zo werd de Atlas Neo Sensor-kraan afgewerkt met een strak ontwerp in (volledig recycleerbaar) roestvrij staal dat bovendien bestand is tegen beschadiging of corrosie. De handige bewegingssensor garandeert daarnaast een optimale hygiëne en werd uitgerust met een start-stop-systeem voor een zuinig gebruik. Ook de Active-kraan heeft met een energie- en waterbesparende techniek vooral een ecologisch karakter.

Kubus 2.0 Fragranite spoelbak, koffieroom. Prijs: €1.012,65 incl. BTW

Het aarde element

Het integreren van de natuur is vandaag nog steeds een enorm geliefde interieurtrend. Voor zij die dat graag wat meer willen benadrukken, biedt Franke diverse spoelbakken in organische tinten. Zo kan je bijvoorbeeld de Fragranite-modellen in een zachte, koffieromige kleur verkrijgen. Daarnaast brengen ze ook letterlijk de aarde naar de keuken want deze spoelbakken – waaronder het Kubus 2.0 Fragranite-model – bestaan uit een hard en duurzaam materiaal dat voor 80% uit een natuurlijk kwarts bestaat. Ten slotte worden ze voor een perfecte hygiëne telkens afgewerkt met Sanitized®.

Maris 2.0 dampkap, zwart glas. Prijs: €1.270,29 incl. BTW.

Het lucht element

Speaking of… De juiste afzuiging of dampkap zorgt voor een dampvrije keuken, waar er bovendien steeds een frisse geur hangt. Laat het maar aan Franke over om een stijlvol alternatief te bedenken die vooral ook uiterst functioneel is. De Mythos- en Maris Vertical Pro-dampkappen zijn een designwaardige aanvulling op de keuken en worden verticaal aan de muur bevestigd. Het brede ontwerp, dubbele afzuigsysteem en de ingebouwde vetfilter maken voor een krachtige luchtreiniging. Maak je geen zorgen, de innovatieve Sound Pro-technologie garandeert ten slotte een fluisterstille afzuiging voor het ultieme kookgemak.

Maris 2gether kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, zwart glas. Prijs: €2.666,67 incl. BTW.

Het vuur element

De kookliefhebber staat nergens zo graag als achter het keukenvuur. En hoewel vrijkomende geuren en dampen erbij horen, veroorzaken ze zelfs bij de doorgewinterde hobbyhok ongemak. Een dampkamp klaart de klus, maar het meestal logge toestel is al snel doorn in het designoog. De 2Gether-reeks van Franke biedt een oplossing voor beide problemen, want de afzuiging wordt simpelweg mee in de kookplaat verwerkt. Dat de technologie beschikbaar is in verschillende toestellen uit het gamma – zoals in de Mythos- of Maris-reeks – maakt het geheel bovendien bijna volledig te personaliseren aan de eigen kook- en levensstijl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details