NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Vaatwassers van zeldzame topklasse
ATAG: “Een iF Design Award krijg je niet zomaar.”

Vaatwassers van zeldzame topklasse

De vaatwasser is snel uitgegroeid tot misschien wel het populairste toestel in de keuken. Niemand doet namelijk graag de vaat. Tegelijkertijd zijn we zuinig op het verbruik van energie, water en wasmiddel. ATAG ontwierp de lijn Premium Green vaatwassers speciaal om een antwoord te bieden op deze eisen.

Fabrikant ATAG valt met de voorstelling van de Premium Green vaatwassers meteen met de deur in huis: “Deze toestellen zijn gemaakt om twintig jaar lang de rots in de keukenbranding te zijn. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig inox want dat is beter bestand tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel. Bovendien geeft het een premium uitstraling aan het toestel. Maar het gaat natuurlijk niet alleen over het uiterlijk van onze vaatwassers. Evenveel aandacht is gegaan naar de zuinigheid van het toestel, naar de prestaties ervan en het gebruiksgemak.”

Met de push-to-open past de ATAG Premium Green vaatwasser perfect in het design van de keuken.

Decennialang duurzaam

Duurzaamheid is geen hype meer. Heel veel mensen zijn zeer bewust op zoek naar toestellen die qua duurzaamheid hoog scoren. Dat was dan ook een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van de Premium Green vaatwassers. “Het schoonste resultaat bij het laagste verbruik, dat was de doelstelling”, bevestigt ATAG. “De Green mode doet gebruikers zowel op water als energie besparen door de temperatuur te verlagen en de duurtijd van elke fase van de cyclus te verlengen om water te besparen. Deze Green mode behaalt dezelfde perfecte reinigingsresultaten als een normaal programma.

Bedienen en monitoren vanop afstand met de Connect Life-app.

Gebruiksgemak top

Minstens even belangrijk als het energieverbruik en de duurzaamheid zijn de handige features en functies die tot een goed resultaat moeten leiden. Net zoals het gebruiksgemak van de vaatwasser zelf. Ook daar besteedt ATAG zeer veel aandacht aan. “De vaatwassers maken bijna geen geluid, in die mate dat je soms zou kunnen twijfelen dat ze wel aan staan”, aldus ATAG. “38 dB, meer is het niet. Zo stil dat een lichtsignaal nodig is om de status van de vaatwasser te verduidelijken. Blauw betekent dat er nog plaats is in de grote vaatwasser, rood betekent dat het toestel aan het werk is en een groen licht betekent dat de vaat schoon is en klaar om uit te laden. De FlexiRacks-rekken geven aan de laadruimte de nodige flexibiliteit om potten, pannen, glazen en andere items zo efficiënt mogelijk te plaatsen terwijl er twee instelbare powerzones zijn om extra waskracht aan toe te voegen.” De bediening van de vaatwasser gebeurt uiteraard op het toestel zelf, maar kan ook via de Connect Life-app. Informatie opzoeken, instellingen wijzigen, programma’s starten en stoppen, het kan allemaal vanaf smartphone of tablet.

De ATAG Premium Green vaatwasser heeft met 58 centimeter de hoogste laadhoogte die er is en biedt met de FlexiRacks-rekken en instelbare powerzones ook flexibiliteit qua gebruik.

Internationale erkenning

De ATAG Premium Green vaatwassers werden onlangs bekroond met de prestigieuze iF Design Award, een internationale designprijs die door velen op hetzelfde niveau wordt geplaatst als een Oscar in de filmwereld. “Ons product werd winnaar op het gebied van innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en interactie”, besluit een trotse fabrikant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details