NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Haute barbecue cuisine

Haute barbecue cuisine

Met het einde van de koudere wintermaanden in zicht, dromen we van het aanstormende buitenseizoen. Naast het outdoormeubilair wordt ook de barbecue uit de kast gehaald en klaargestoomd voor het eerste tuinfeest. Til outdoor cooking dit jaar naar een nieuw niveau en bundel het met de kracht van je keuken. Het Zwitserse V-ZUG helpt je alvast op weg met het nodige advies en de juiste producten waarmee je unieke barbecuegerechten met een straffe cuisson bekomt.

VacuDrawer V6000. Prijs op aanvraag

Een grillende mise-en-place 

Terwijl de barbecue opwarmt en de gasten binnensijpelen, vinden de voorbereidingen binnenshuis plaats. Marineer het vlees, de vis of groenten gemakkelijk en doeltreffend aan de hand van V-ZUG’s VacuDrawer V6000: een compacte lade waarmee je in een mum van tijd verschillende bereidingen vacuüm verpakt. Doordat alles tot in de kern gemarineerd wordt, creëer je hemelse smaakbommen die je nog nooit proefde. Werk het gerecht na het marineren af met de CombiSteamer V6000-stoomoven. Niet alleen worden je gerechten tot in de perfectie gegaard, nadien hoeven ze maar even op de grill gelegd te worden.

CombiSteamer V6000-stoomoven. Prijs op aanvraag.

V-ZUG pro-tip:
Gaar vlees in de oven om het nadien gewoonweg dicht te schroeien op de barbecue. Wil je bijvoorbeeld graag ribbetjes bereiden die langer nodig hebben om te garen? In de stoomoven van V-ZUG kook je ze tot de perfecte cuisson terwijl de andere ingrediënten op de barbecue blijven. Achteraf werk je ze kort af op de grill.

WarmingDrawer V4000. Prijs op aanvraag.

Warm geserveerd 

Perfectie zit ‘m in de details. Zo ook op culinair vlak, of het nu in de keuken of achter de barbecue gebeurt. Serveer je gerechten op borden die voorverwarmd werden in de WarmingDrawer V4000. Deze handige warmtelade houdt het servies voor appetizers, hoofd- en bijgerechten op de gewenste temperatuur tot het tijd is om op te dienen. Barbecuebereidingen op gastronomisch niveau!

V-ZUG pro-tip:
• Zorg voor voldoende en gevarieerde bijgerechten om het barbecuefestijn smakelijk af te maken.
• Is je BBQ volgeladen? Heb je geen plek meer over om je aardappelen te grillen? Met de handige EasyCook-functie van de CombiSteamer V6000 maak je de perfecte gepofte aardappelen klaar.
• Gebruik je een pizzasteen op de grill? Versnel je serveertijd en gaar de pizza’s vooraf in de stoomoven. Nadien bak je ze simpelweg kort af op de barbecue.

AdoraDish V6000-vaatwasmachine. Prijs op aanvraag.

Na de service 

Hosting staat jammer genoeg ook gelijk aan het opruimwerk achteraf. V-ZUG helpt een handje met de AdoraDish V6000-vaatwasmachine. Een krachtig toestel uitgerust met efficiënte gepatenteerde programma’s zoals het pijlsnelle party-programma. Wanneer er na het barbecueën geen glazen of tassen meer over zijn, zet je ze even snel in de vaatwasser. Zo geniet je snel van een heerlijke koffie en dessert. Speaking of coffee; serveer je je koffie graag in een voorverwarmd kopje? De WarmingDrawer V4000 heeft een specifiek kopjesverwarmingsprogramma waarmee je iedere koffieliefhebber kan bekoren met een dampende koffie op de perfecte temperatuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details