NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Meer dan zomaar een functionele achterwand
De gestructureerde kleuren van AluSplash Essenza zijn perfect afgestemd op de pvd-kleuren van Lanesto.

Meer dan zomaar een functionele achterwand

Sinds de keuken een volwaardige leefruimte is geworden, ontsnapt geen enkel onderdeel nog aan de roep naar esthetiek. Ongeacht hoe functioneel een meubel, toestel of zelfs accessoire in de kern ook moge zijn, het moet en zal op gepaste wijze aan de look-and-feel van de ruimte bijdragen. Dat geldt ook voor de achterwand.

Om tegemoet te komen aan zowel de functionele als de esthetische verwachtingen van de hedendaagse bouwheer vind je in het assortiment van Dekker en Ourea de AluSplash spatwand: een sandwichpaneel van 2 op 0,5 millimeter dik aluminium als finishing touch.

Vuurvertragende kern

Natuurlijk komen de functionele eigenschappen van de spatwand nog steeds op de eerste plaats. De naam zegt het namelijk zelf: de spatwand moet achterliggende muren beschermen van water, vuil en de hete spetters olie die al eens uit de pan durven knetteren. Daarom is AluSplash niet alleen voorzien van een duurzame en uv-bestendige coating op het al robuuste aluminium, maar ook van een vuurvertragende minerale kern.

Binnenkort kan je de kleur van de spatwand ook mooi over de hoeken laten doorlopen.

Breng de achterwand tot leven

De AluSplash-collectie omvat verschillende kleuren in zowel matte als hoogglans uitvoeringen, waarmee je naar keuze harmonie of net contrast opzoekt: elegante wittinten, warme en aardse tonen, uitgesproken kleuren geïnspireerd door de natuurelementen water en vuur en zelfs een Champaign Brushed in lijn met de warme metaalkleuren die vandaag zo populair zijn in onder meer kraanwerk. 

Mag het allemaal wat luxueuzer, dan is er ook nog AluSplash Essenza, een lijn van gestructureerde kleuren die de achterwand niet alleen tot leven brengen, maar ook nog eens perfect afgestemd zijn op de pvd-kleuren van de Lanesto spoelbakken en kranen.

Moeiteloos naadloos

Met afmetingen tot maximum 410 op 150 centimeter en de mogelijkheid om alles snel en met eenvoudig werkmateriaal op de werf te bewerken, biedt AluSplash een mooie, installatievriendelijke en veelal naadloze oplossing voor de moderne keuken. Als alternatief is AluSplash beschikbaar in twee standaardformaten voor achter de kookplaat, met name 60 op 74 centimeter en 90 op
74 centimeter. 

De afwerking van randen, hoeken en de naad tussen achterwand en blad gebeurt vandaag veelal met aangepaste profielen, maar binnenkort volgt nog een nieuwe afwerkingsmogelijkheid. Die zal toelaten om de kleur van de spatwand tot over de hoeken te laten doorlopen voor een perfect geïntegreerd resultaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details