NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Ourea KITCHENWARE

Groothandel in keukenaccessoires

Als groothandel en specialist in keukenaccessoires gaat Ourea voortdurend op zoek naar oplossingen en producten die functionaliteit en design op weergaloze wijze  combineren. Geen kranen en spoelbakken van dertien in een dozijn, maar duurzame en onderscheidende stukken op maat van zelfs de meest veeleisende klant.

Stukken die we door en door kennen, zodat we zowel de zelfstandige keukeninstallateur als de grotere spelers in de keuken- en interieurmarkt een gepaste service en ondersteuning kunnen garanderen. Door onze uitstekende service en marktconforme prijzen is Ourea op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de keukenmarkt.

Naast de bekendere merken heeft Ourea ook eigen merken, Lanesto (accessoires) en Selsiuz (multifunctiekranen). Wij zijn eveneens de exclusieve verdeler voor België van MGS (kraanwerk), ABK (inox maatwerk en spoelbakken), Gessi (keukenkranen) en Artinox (spoeltafels).

Voor wie houdt van een industriële look of een strak interieur met een hightech tintje is ook bij Ourea aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van inox werkbladen, frames, tafelpoten, onderstellen, dampkappen en ander maatwerk toepassingen uit roestvast staal.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

PHOTO Alexander Meeus for OUREA

algemene informatie

Services KeukenkranenKeukenoplossingenKeukenaccessoires Adres Benedenstraat 15
1760 Roosdaal
België
Telefoonnummer + 32 053 220 220 E-mailadres [email protected] Website oureakitchenware.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details