NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Interieurprojecten gekruid met liefde
Decoform: “Voor elk project van Decoform, of het nu een keuken, studeerkamer, woonkamer of badkamer is, geldt hetzelfde motto: we gaan voor maatwerk met een hoogkwalitatieve afwerking.”

Interieurprojecten gekruid met liefde

Het totale interieur, daar gaat het om bij het Mechelse Decoform. Dat zie je ook als je vanop straat de showroom in kijkt. Een slaapkamer staat er naast een badkamer met daarnaast ook een keuken. Een keuken gekruid met liefde, zo lezen we op de muur. Maar bij Decoform is elk interieur gekruid met liefde.

“Onze grootvader was een schrijnwerker en meubelmaker in het Gentse”, vertellen Luc en Guy Veef, zaakvoerders van Decoform. “Mechelen was de meubelstad bij uitstek met de ene meubelzaak naast de andere. Hij kwam dan ook naar hier om aan de slag te gaan. Samen met zijn broer startte hij het familiebedrijf De Coeyer Gebr. nv op. Wij zijn de derde generatie van de familie die aan het roer staat. Zonder de steun en hulp van onze ouders hadden we dit nooit kunnen realiseren. Zowel mijn broer als ik stapten vanuit de wereld van de automatisering en machinebouw over naar het familiebedrijf omdat we het potentieel zagen. Tot dan ging er immers niets geautomatiseerd en gebeurde alles met traditionele machines. Nadat mijn broer afstudeerde, vervoegde hij de rangen en sindsdien verdelen we de taken. De focus van Decoform lag vanaf dag één op het totaalinterieur. Meubels kunnen immers overal staan. Een hoogkwalitatieve afwerking, dat is onze kracht.”

Maatwerk op elk niveau

Decoform bevindt zich nog steeds op dezelfde locatie als waar het 75 jaar geleden allemaal begon. “Het oude atelier is er nog steeds, vandaag uiteraard gevuld met hypermoderne machines”, aldus de broers. “De voorbije jaren konden we op verschillende momenten omliggende stukken grond kopen om zo onze productiefaciliteiten uit te breiden. Ook een showroom is er ondertussen bijgekomen. Vele jaren deden we het zonder maar we merkten de noodzaak aan een ruimte waarin we ideeën en concepten konden tonen. We werken bovendien ook met eigen interieurarchitecten die onze klanten ontvangen en helpen.

Zij denken van bij het begin van eender welk project meteen mee. We fabriceren alles in eigen beheer en daarom is op maat werken een van onze paradepaardjes. En niet zomaar maatwerk, maar hoogkwalitatief maatwerk dat esthetisch top is. Dat maakt de link met een partner als Royal Crown zo makkelijk en constructief. Royal Crown is een netwerk van zelfstandige keuken- en interieurbouwers die de krachten bundelen om Belgisch maatwerk te promoten.”

Van a tot z

Decoform realiseert zowel particuliere als projectmatige interieurs en doet dit in een totaalaanpak. Van begin tot einde is een interieurarchitect van Decoform aanwezig, of het nu gaat om een keuken, dressing of maatmeubilair voor een woning, beroepspraktijk of bedrijf. “Wie kiest voor tot in de puntjes afgewerkt vakwerk kan bij ons terecht”, besluiten de broers. “Onze jarenlange expertise en kennis van de materialen, ons team van trouwe en vakbekwame medewerkers, onze knowhow over de keukentoestellen, onze hypermoderne machines… Kwaliteit is onze drijfveer en de tevredenheid van onze klanten ons doel en onze grootste voldoening.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details