NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
NIEUW! Ontdek de nieuwkomers binnen Smeg’s gamma

NIEUW! Ontdek de nieuwkomers binnen Smeg’s gamma

Sinds jaar en dag staat Smeg bekend om hun stijlvolle en functionele huishoudelijke apparaten, die de perfecte combinatie bieden van Italiaanse vakmanschap en design. Met een sterke focus op het verbeteren van de keukenervaring, introduceert Smeg hun nieuwste concept, genaamd ‘(R)evolutionary Cooking’, samen met vijf nieuwe producten binnen het assortiment kleine huishoudapparaten. Ontdek hieronder de nieuwste innovaties waarbij technologie en design naadloos samensmelten.

1. Nieuwe categorie: (r)evolutionary cooking

“Evolutie als voortdurende verbetering, revolutie als keerpunt” vormen de kernprincipes achter ‘(R)evolutionary Cooking’, het nieuwste project van Smeg dat de wereld van koken herdefinieert. Smeg zet hierbij de technologische uitmuntendheid die ze hebben bereikt in grote huishoudelijke apparaten om naar kleine apparaten, waardoor deze worden getransformeerd tot verfijnde producten met eindeloze combinatie- en gebruiksmogelijkheden. Op dit elan introduceert Smeg twee nieuwe producten: de combi stoomoven en de vrijstaande inductiekookplaat, die het assortiment verrijken en de keukenervaring naar een hoger niveau tillen. Dankzij hun compacte formaat en draagbaarheid zijn deze kleine apparaten geschikt om elke ruimte te verfraaien, waardoor deze een consistente moderne en dynamische uitstraling krijgt.

Vrijstaande inductiekookplaat (PIC01)

Dankzij deze vrijstaande inductiekookplaat geniet je van professionele prestaties bij het dagelijkse koken, zelfs buiten de gebruikelijke keukenomgeving. Naast negen vermogensniveaus en een boost-functie om snel de gewenste temperatuur te bereiken, is het toestel uitgerust met automatische programma’s zoals barbecue en frituren. Het perfecte toestel voor tijdens de barbecues aanstaande zomer!

Beschikbaar voor €349 in drie kleuren (zwart, wit, emerald green)

Combi-stoomoven (COF01)

De beste oventechnologie, ontworpen voor het dienblad. Deze ingebouwde combi-stoomoven stelt je in staat om de mogelijkheden van een traditioneel ingebouwde stoomoven te benutten in elke mogelijke ruimte. Met tien functies, gaande van Airfry tot warmhouden, en 33 automatische recepten, geeft het toestel karakter aan elke omgeving. 

Beschikbaar voor €899 in zes kleuren (zwart, crème, pastelblauw, pastelgroen, rood, wit)

2. Nieuwkomers in Smeg’s House of Coffee

House of Coffee, het digitale platform van Smeg waar passie voor koffie en design samenkomen, laat je kennismaken met het volledige Smeg-koffiegamma, biedt inspiratie met boeiende verhalen en koffiegeïnspireerde dranken en vervolledigt jouw koffiemoment dankzij de speciaal samengestelde playlists op Spotify. De nieuwste toevoegingen aan het platform en aan het Smeg-koffiegamma: de Minipro espresso koffiemachine en de Minipro koffiemolen

Minipro koffiemolen (CGF02)

De perfecte koffiemolen om jouw ‘barista set’ thuis compleet te maken. Met buitengewoon fijne maalmogelijkheden is dit de perfecte match voor de EMC02-koffiemachine. Dit veelzijdige toestel biedt een uiterst eenvoudige bediening.

Beschikbaar voor €299 in aluminium (gaat perfect samen met alle kleuren van EMC02)

Minipro espresso koffiemachine (EMC02)

Semiprofessioneel, maar toch toegankelijk voor iedere koffieliefhebber. Het toestel bevat de excellentie van design en technologie en kan volledig handmatig bediend worden (of met behulp van de vooraf ingestelde functies).

Beschikbaar voor €1.499 in drie kleuren (inox met zwart, wit, emerald green)

3. Nieuwe categorie: keukenweegschaal

Digitale keukenweegschaal (KSC01)

Deze compacte en veelzijdige keukenweegschaal combineert het genot van design met de passie voor koken. Met een maximum capaciteit van 5 kg, eenvoudige conversie naar vier maateenheden, een tarrafunctie om individuele gewichten te berekenen en een draadloos gebruik, tilt dit toestel jouw kookavonturen naar een hoger niveau.

Beschikbaar voor €149 in drie kleuren (zwart, wit, emerald green)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details