NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Build-a-Sink: multifunctioneel spoelen met Franke

Build-a-Sink: multifunctioneel spoelen met Franke

De spoelbak is het centrale punt in de keuken. Van de voedselbereiding tot de schoonmaak achteraf; iedere taak start en eindigt hier. Voor de grote gezinnen of ervaren home chef kan het bovendien meer een werkstation zijn, met benodigdheden en handige accessoires binnen handbereik. Keukenexpert Franke heeft alles in huis om je spoelbak modulair in te richten, zoals een heus Zwitsers zakmes, waarin ieder gedeelte een eigen functie heeft – natuurlijk zoals jij het wilt of nodig hebt.

De werkbank

Het assortiment van Franke bestaat uit kwalitatieve spoelbakken die een perfecte basis zijn voor je eigen spoelwerkstation. Zo biedt het Mythos-model met zijn no-nonsense roestvrijstalen afwerking een strak canvas, is het beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Dankzij het verfijnde ontwerp vloeien de hoeken en lijnen van de spoelbak bovendien naadloos over in het keukenoppervlak. Meer op zoek naar een statement piece? De Maris Fragranite-spoelbak heeft een spectaculaire grootte en biedt alles wat je nodig hebt. Beide spoelbakken zijn ten slotte gemakkelijk te personaliseren aan eigen wensen en voorkeuren.

Inside-the-box 

Op zoek naar een meer uitgeruste spoelbak? Het Box Center-model van Franke heeft een dubbele spoelbak met een roestvrijstalen afwerking, en wordt aangevuld met een ingebouwde accessoire-unit. Zo heb je tijdens het kokerellen alles wat je nodig hebt bij de hand. Van snijplanken in twee verschillende uitvoeringen (in hout en synthetisch met een Sanitized®-afwerking) tot een houten messenblok met maar liefst drie verschillende messen. Ook het afdruipbakje en bijbehorende droogrek zijn handige toevoegingen.

De Chef in je keuken 

Voor diegenen die graag hun bestaande spoelbak willen upgraden, tipt Franke de Andy Chef-toebehorenunit. Met een houten snijplak, scherp koksmes en afdruipbak tilt het je kookervaring meteen naar een nieuw niveau. Het ontwerp is stoer maar tijdloos, en voegt moeiteloos een extra designelement toe aan het aanrecht. Behoud je liever een strak geheel? Deze compacte opbergdoos verdwijnt perfect in een Box-spoelbak van Franke.

Alles in één 

Heb je geen tijd om je eigen modulaire spoelbak samen te stellen, of houd je meer van een kant-en-klare en volledig uitgeruste oplossing? De All-In-accessoireset van Franke bestaat uit acht benodigdheden – waaronder een zeef, een snijplank in bamboehout en een handige houder – die de spoelbeurt gladjes doen verlopen. Bovendien past ieder item perfect in de bijbehorende opbergdoos waardoor het geheel netjes weggezet kan worden. De accessoires sluiten ten slotte bij zowat iedere spoelbak aan, en zijn uiterst flexibel in gebruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details