NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Brio sur l’Eau Event viert het 10-jarig bestaan van Brio Group in Stijl

Brio sur l’Eau Event viert het 10-jarig bestaan van Brio Group in Stijl

Brio Group, de toonaangevende aankoopgroepering voor succesvolle ondernemers in de totaalinterieurbouw, vierde op 10 oktober 2023 haar 10-jarig bestaan met het indrukwekkende event “Brio sur l’Eau”. Het jubileumevent vond plaats in de betoverende setting van Chalet Robinson te Brussel, waar alle partners en leveranciers van Brio Group samenkwamen voor een uitgebreide avond vol inspiratie, netwerken en feestelijkheid.

Brio Group, bekend om haar bevordering van samenwerkingen en partnerships binnen de totaalinterieurbouw, heeft gedurende de afgelopen 10 jaar een significante impact gehad op de sector. Dit event is een eerbetoon aan alle partners en een viering van de vele successen die samen werden behaald.

Peter Vanthienen, Formule Manager bij Brio Group, gaf tijdens het event een inspirerende speech met de focus op ‘customer delighting’. Vanthienen nam de aanwezigen mee op een reis door de toewijding van Brio Group aan het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten en het blijven creëren van buitengewone ervaringen.

Als keynote spreker verwelkomde het event ook Vincent Vermeulen, bekend van de School for Butlers and Hospitality. Vermeulen deelde zijn inzichten over de essentie van gastvrijheid en dienstverlening, en hoe dit kan bijdragen aan het succes van bedrijven in de interieurbouwsector.

Het event bood tevens een uitgelezen kans voor alle genodigden om te netwerken en te interageren met gelijkgestemden uit de branche. Het werd een bruisende avond, gevuld met enthousiasme onder de aanwezigen, waarbij er volop gelegenheid was om samen te proosten op het verleden én de toekomst van Brio Group. #samensterkersamenbeter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details