NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Werkbladen en spoelbakken van Nederlandse makelij
New York tapwing, spoelbak met geïntegreerde kranenbank.

Werkbladen en spoelbakken van Nederlandse makelij

De aantrekkingskracht van Löhne en omstreken is groot. Fabrikanten willen er het beste van zichzelf en hun assortiment tonen terwijl de keukenprofessionals massaal op zoek gaan naar interessante nieuwtjes. Na een geslaagd debuut vorig jaar pakte Reginox dit jaar uit op twee locaties.

Vorig jaar maakte Reginox zijn debuut tijdens de area30. Een leuke en opvallende stand wekte de interesse bij veel bezoekers. “De reacties waren unaniem positief, zowel op de stand als op onze producten”, herinnert Pieter Jan Leeuwerink van Reginox zich. “De beslissing om opnieuw deel te nemen als exposant was snel genomen. Bovendien kregen we de kans om op het historisch landgoed Gut Böckel een ruimte in te richten. De aandachtige bezoeker spotte ons vakmanschap dus op twee druk bezochte locaties tijdens de Küchenmeile. En ook nu kijken we positief terug op onze deelname.”

De nieuwe granieten spoelbak Paris in de kleur grey silvery.

Kwaliteit ervaren

Twee locaties, dat betekent twee stands om in te richten. Met een uitgebreid aanbod spoelbakken, kranen en rvs werkbladen slaagde Reginox in zijn opzet. Een interessante mix van populaire producten en veelbelovende nieuwkomers werkte als een magneet op de keukenprofessional die in Löhne en omstreken naar nieuws kwam zoeken. “Onze luxe en standaard rvs werkbladen lokken enthousiaste reacties uit en daarom kozen we ervoor om deze uitgebreid te presenteren”, legt Reginox uit. “Alle finishes van de luxe rvs werkbladen waren aanwezig, namelijk excentrisch geslepen, mat geborsteld, warm gewalst, richtingloos geborsteld en diamant. We informeerden de bezoekers heel vlot dankzij de aanwezige voorbeelden en stalen. En we verwerkten de rvs werkbladen zelfs in het meubel waarin we de stalen tentoonstelden.”

Waardevolle aanvullingen

De rvs werkbladen werden dus verwerkt in het meubilair van de stands en ook de spoelbakken kregen een atypische stek toebedeeld. Door ze op een speelse manier in de wand van de stand te bouwen, werd de aandacht van de beursbezoeker meteen getrokken. Een eyecatcher die menig keukenprofessional uitnodigde de stand te betreden waar duidelijk werd dat de spoelbakken in de New York-lijn aan gezinsuitbreiding deden. Met name de New York Slim vervoegt de familie, een superstrakke spoelbak met een dunnere rand waardoor het optisch bijna lijkt of deze onderbouw geïnstalleerd is. Deze spoelbak wordt zonder las- of vouwnaden gemaakt omdat de spoelbak diepgetrokken wordt uit een enkel stuk rvs. “Ook de tweede nieuwkomer in de familie kreeg de nodige aandacht”, aldus Reginox. “Het gaat om de New York 34×40 tapwing, een spoelbak met daaraan vast een kranenbank. Op deze kranenbank kan de kraan en eventueel ook een pop-up of zeepdispenser worden geïnstalleerd en dat neemt de noodzaak aan een extra gat in het werkblad weg. De ril in de kranenbank voorkomt bovendien dat het water in contact komt met het werkblad.”

Voor zijn tweede deelname aan area30 bouwde Reginox een nieuwe, grotere stand.

Nieuw graniet

Spoelbakken van graniet vinden we ook in het assortiment van Reginox en ook daar zagen we nieuwkomers. Net als de populaire New York zijn het namen van steden geworden. De nieuwe granieten lijnen heten immers Paris en Lyon. “Paris is in verschillende afmetingen te verkrijgen, zowel in enkele als dubbele spoelbakken”, besluit Leeuwerink. “En uiteraard in de bekende Reginox-kleuren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details