NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Wegwijs in keukenapparatuur
Mensen brengen veel tijd in hun keuken door. Experts van Miele helpen de consument om de juiste keukentoestellen voor hun droomkeuken te kiezen.

Wegwijs in keukenapparatuur

Elke consument heeft zijn droomkeuken voor ogen. Voor een leek is het niet vanzelfsprekend om de juiste apparatuur te kiezen. De markt is namelijk uitgebreid en complex. Een beetje hulp van een vakman komt dan ook van pas. Daarvoor doen ze een beroep op de kennis en ervaring van de keukenbouwer en de fabrikanten. De specialisten van Miele staan klaar met raad en daad om voor iedere toepassing een gepaste oven, kookplaat of koeling voor te stellen. Zij maken je wegwijs in keukenapparatuur. 

Een keuken vormt vandaag het hart van het huis, waar mensen een groot deel van hun tijd doorbrengen. Alleen het beste is goed genoeg en daarom helpen de experts van Miele de consument graag om ook de juiste keukentoestellen te kiezen. “Een oven, kookplaat of koeling kies je op basis van de specifieke behoeften. Voor jonge gezinnen met weinig tijd moeten de apparaten vlot in gebruik zijn, een grote capaciteit hebben en vooral ook gemakkelijk te onderhouden zijn”, stelt brand marketingmanager Steven Maes. “Een designlover kiest voor apparaten met een opvallend uitzicht en de nieuwste technische snufjes. Echte foodies willen een oven, kookplaat en koelvriesinstallatie die gewoonweg even veelzijdig en creatief zijn als zijzelf.”

Een combi-stoomoven uit de Generation 7000 van Miele. Dankzij de DualSteam-technologie blijven smaken en voedingsstoffen optimaal behouden.

Wegwijs in ovens

Een oven is onmisbaar in elke keuken. Bij Miele kan je kiezen uit een reeks traditionele ovens, combi-stoom-microgolfovens en combi-stoomovens. De traditionele pyrolyse-ovens met exclusieve anti-aanbaklaag (PerfectClean) bevatten een aantal automatische programma’s en door FlexiClips kan men gelijktijdig meerdere niveaus gebruiken. Opties als WiFiConnect, TasteControl, FoodView of de spijzenthermometer breiden de mogelijkheden verder uit. “Wie gezonder wil koken, kiest voor een combi-stoom-microgolf- of combi-stoomoven. Ook bij deze varianten zijn automatische programma’s beschikbaar en het 3-in-1-principe garandeert maximale veelzijdigheid. Door de DualSteam-technologie blijven smaken en voedingsstoffen optimaal behouden”, vult Maes aan. “Alle combi’s zijn ook uitgerust met WiFiConnect. Wil je een volledig menu in één bereidingsproces klaarstomen, dan kies je voor een type met de functie ‘Automatisch Menu Koken’. Ook een oven met vaste aan- en afvoer van water behoort tot de mogelijkheden.”

De KMDA 7476 FL inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer omvat twee extra grote PowerFlex XL-kookzones.

Wegwijs in kookplaten

Ook de kookplaat mag niet ontbreken. Daar trekt Miele volop de kaart van de inductie, omdat deze kookplaten volgens hen veilig en efficiënt zijn en de gebruiker tijdens de bereidingen een perfecte controle garanderen. Ook hier willen ze het leven van de gebruiker vergemakkelijken met functies als PowerFlex (Plus), FullSurface, Permanente of Intelligente Panherkenning, TempControl, TwinBooster en/of CookAssist. Als consument kies je voor een gewone inductiekookplaat of een installatie met een geïntegreerde, eenvoudig bedienbare dampkap voorzien van een energiezuinige motor en een roestvaststalen vetfilter. Er zijn ook combisets met een teppanyaki en/of wok, zelfs met een gasvuur.

Miele biedt een ruim assortiment aan koelkasten en koel-vriescombinaties. Deze MasterCool koel-diepvriescombinatie KF2902Vi is uitgerust met de WiFiConnect-functie.

Wegwijs in koeling

Tot slot mogen we ook de koelvriesinstallaties niet vergeten. Miele biedt een ruim assortiment aan koelkasten en koel-vriescombinaties, vrijstaand of ingebouwd. Afhankelijk van het type zijn deze producten uitgerust met uiteenlopende functionaliteiten. Zo is het door DynaCool niet meer belangrijk op welk niveau je welke levensmiddelen bewaart, want koude lucht circuleert gelijkmatig. Daarnaast is er de PerfectFresh Pro-functie. In de automatisch gecontroleerde temperatuurzones blijven vlees, vis en andere soorten zuivelproducten langer vers. De regeling van de vochtigheidsgraad houdt ook fruit en groenten tot vijf keer langer vers. 

“Onze koelkasten uit de K 9000/10000/30000 series zijn uitgerust met ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur, die kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig zijn en gewoon in de vaatwasser mogen”, sluit Steven Maes af. “De nieuwe glasplaatverlichting FlexiLight, tot slot, schept een unieke sfeer en kan ook flexibel op elk inschuifniveau geplaatst worden om alles goed te verlichten. Wat de consument ook voor ogen heeft, we kunnen een gepaste oplossing bieden op het vlak van koeling, kookplaat en oven. Alle informatie vind je op onze website.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details