NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Event brengt klanten en leveranciers van elektrogroothandel samen
Electro D. Engels organiseerde voor het eerst de eigen vakbeurs Keukentech & Witte Business op hun nieuwe locatie in de industriezone van Malle.

Event brengt klanten en leveranciers van elektrogroothandel samen

De elektrowereld verandert continu. Bovendien zijn de meeste particulieren heel goed voorbereid als ze een winkel binnenstappen. Het is voor verdelers dan ook belangrijk om steeds up-to-date te blijven en de laatste technologieën en snufjes te kennen. Daarom organiseert Electrogroothandel D. Engels jaarlijks een aantal evenementen, waaronder de vakbeurs Keukentech en Witte Business, waar ze leden van hun aankooporganisaties Electrocook en Electroservice, professionele klanten en leveranciers/fabrikanten samenbrengen.

Keukentech & Witte Business 2023 werd een succes met zowat 630 aanwezigen.

Electrogroothandel D. Engels sloot het jaar 2023 af met het klantenevent Keukentech & Witte Business. Net zoals bij hun andere netwerkevents lag de klemtoon opnieuw op het informeren van klanten over nieuwe producten en het samenbrengen van de verschillende schakels binnen de aankooporganisaties. Tijdens dit vierdaagse evenement tonen en demonstreren leveranciers hun assortiment en de belangrijkste nieuwigheden aan de klanten, maar vooral ook aan de leden van de aankooporganisaties Electrocook en Electroservice. Daarnaast kunnen alle aanwezigen op een ongedwongen manier met elkaar connecteren.

Klanten en leden van de aankooporganisaties Electrocook en Electroservice konden kennismaken met het assortiment en de nieuwigheden van vele leveranciers.

Eerste editie in Malle

“Onze nieuwe site in Malle vormde voor het eerst het toneel voor deze vakbeurs. Een deel van de laadzone werd omgetoverd tot een beurshal met aantrekkelijke, kwalitatief ingevulde standen van deelnemende partners, opgesteld in een groot en uitnodigend ovaal. De medewerkers van zowat vijftien leveranciers zetten hun beste beentje voor om bezoekers te adviseren, te informeren en zelfs op te leiden. Uiteraard stonden ook onze eigen medewerkers paraat om hen te ondersteunen,” zegt Jo De Plecker, commercieel directeur bij Aankooporganisatie D. Engels. “De leden van onze aankooporganisaties konden op dit event zoals gewoonlijk genieten van voordelen: one day deals, maar ook promoties die na de beurs nog geldig zijn. Elke bezoeker kreeg een brochure mee, waarin de partners, hun producten en acties overzichtelijk beschreven werden. Uiteraard zorgden we voor een hapje en een drankje met de foodtrucks, waar bezoekers terecht konden voor een hamburger, een pizza of streekgebonden producten uit Westmalle. Het werd meteen één van de betere edities in vele jaren met in totaal zowat 630 aanwezigen.”

Medewerkers van de leveranciers en de mensen van D. Engels zelf stonden klaar om bezoekers te adviseren, informeren en ondersteunen.

Geen koepel, maar een steun

Aankooporganisatie D. Engels is een bekend verdeler van de meest uiteenlopende inbouwapparatuur en vrijstaande elektrische toestellen om keukens van het gewenste comfort te voorzien. Naast de groothandel omvat de groep twee aankooporganisaties. Electroservice is een netwerk van gespecialiseerde elektrozaken, terwijl Electrocook staat voor een uitgebreid netwerk van professionele keukenbouwers, maatwerkers en interieurspecialisten. Ze behouden allemaal hun zelfstandigheid, maar kunnen terugvallen op de aankooporganisatie om hun eindklanten de best mogelijke service te garanderen. Een team van commerciële binnen- en buitendienstmedewerkers staat dagelijks klaar om professionele dealers te adviseren over trends en nieuwigheden, te begeleiden bij de aankoop van toestellen en te ondersteunen bij eventuele na-service. 

“We werken al jaren heel nauw samen met meer dan 65 leveranciers/partners, waardoor onze leden op een heel breed assortiment van merken en toestellen kunnen terugvallen. Via een persoonlijke webshop kunnen partners toestellen en accessoires met eigen aankoop- en consumentenprijzen opzoeken, inclusief alle promoties. Ze vinden er catalogi, technische fiches, energielabels en gebruiksaanwijzingen, kunnen eenvoudig bestellingen plaatsen en continu openstaande orders, offertes, facturen en serviceformulieren raadplegen. We organiseren op regelmatige tijdstippen opleidingen, kooksessies, thema-avonden en netwerkevents. Alle erkende partners dragen het Electrocook Quality Label, wat garant staat voor de keuze uit alle topmerken, persoonlijk advies en een snelle service en dienst-na-verkoop,” licht De Plecker toe. “De verhuis naar de site in Malle opende nieuwe mogelijkheden. De partners kunnen, op afspraak, gebruik maken van onze nieuwe multifunctionele showroom. We beschikken er over een magazijn van 14.000 m² met 6.000 stocklocaties, vanwaar dagelijks twaalf eigen vrachtwagens richting onze klanten vertrekken. Bestellingen kunnen uiteraard ook afgehaald worden. Kortom: we ontzorgen onze partners, waardoor ze enkel moeten bezig zijn met het ontwerp, de verkoop, de bouw en de montage van hun keukens. Heb je interesse om één van onze partners te worden? Stuur je vraag naar jdp@engels.be.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details