NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Maak kennis met premium keukentoestellen tijdens Open Kitchen Days
De oogstrelende ovens van Siemens stelen de show.

Maak kennis met premium keukentoestellen tijdens Open Kitchen Days

Wie zich wil laven aan de heetste trends in de keukenindustrie rept zich tussen 12 februari en 3 maart naar Brussel. In het imponerende Gare Maritime op de site van Tour & Taxis vergapen keukenklanten zich aan de meest toonaangevende toestellen van het moment. In het Kitchen Experience Center zijn wereldspelers als Bosch, Siemens en Gaggenau van de partij. 

Klanten weten steeds beter wat ze willen. Dat is voor een nieuwe keuken niet anders. Ze bereiden zich goed voor en verwachten van hun keukenbouwer niet anders. Met een bezoekje aan de Open Kitchen Days zijn klanten weer helemaal mee. In het Kitchen Experience Center kunnen ze op afspraak terecht voor persoonlijk advies, een kennismaking met de premium keukentoestellen van Bosch, Siemens en Gaggenau en natuurlijk om een hapje te proeven.

Van 12 februari tot 3 maart verwelkomen de Open Kitchen Days je in Brussel. Online reservatie vereist.

De slimme keuken

Ster van de show zijn de oogstrelende ovens van Siemens met hun minimalistische blackSteel design, praktische functies en slimme features. Een verrassende nieuwkomer is de nieuwste inductiekookplaat van Siemens met temperatuurgestuurd koken. De intelligente fryingSensor Pro-sensor geeft namelijk de temperatuur in de pan weer, houdt deze
constant en voorkomt aanbranden. 

De gepresenteerde toestellen van Bosch blinken uit in veelzijdigheid. Koken gaat een pak sneller en efficiënter in een oven met stoom- en microgolffunctie. Features als Air Fry, PerfectBake Plus en PerfectRoast Plus tillen ieders kookkunsten naar een hoger niveau. Wil het oog ook wat? Het donkere, elegante glas en de bijhorende handgreep in Carbon Black zullen in Brussel vast harten veroveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details