NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Stoom in zijn beste vorm
Mooie uitlijning bij V-ZUG, een combi-stoomoven en een oven naast een wijnkoeler.

Stoom in zijn beste vorm

Koken met stoom, een moderne en gezonde manier van koken met honderd procent smaakbehoud. V-ZUG is al jaren pionier in die gezonde trend en biedt zelfs al sinds 2015 een combi-stoomoven aan die zowel met stoom als hete lucht en microgolven kan werken. Eén toestel, zeven manieren van eten bereiden. Je kan namelijk alle functies naar believen combineren.

Heel voorzichtig

“Door te stomen werk je zeer behoedzaam en dat is precies wat nodig is om bijvoorbeeld verse groenten optimaal te bereiden”, leert Michel Van Dommelen van V-ZUG ons. “De functie Regenereren maakt gebruik van hete lucht en stoom. Vanaf een koude oven heeft onze combi-stoomoven slechts 8,5 minuten nodig om de maaltijden op te warmen, zonder dat het eten uitdroogt en zonder dat het bedekt moet worden. In combinatie met
de microgolven kan je zelfs onder de vijf minuten gaan.”

De combi-stoomoven van V-ZUG, vol met handige features.

Hulp bij het stomen

Een combi-stoomoven zonder handige functies, dat kan niet bij V-ZUG. Zo maakt de kerntemperatuursonde het mogelijk om, in elke bakmodus, de kerntemperatuur perfect te controleren. Van Dommelen: “Onze automatische SlowCooking-functie is dan weer uniek. Je geeft zelf de gewenste kerntemperatuur en het gewenste einduur in voor je stuk vlees. De oven past zelf de oventemperatuur aan deze instellingen aan zodat je stuk vlees, ongeacht de grootte of het gewicht, perfect naar wens wordt gegaard op een lage temperatuur. Geen stress meer in de keuken. Met hete lucht en stoom kan je bovendien werken met wat we superheated steam noemen, tot 230 graden Celcius. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om aardappelpartjes in één handeling, dus vanaf rauwe partjes, klaar te maken met een lekker korstje zonder dat de binnenkant uitdroogt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details