NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Samenwerken in gekende setting
Het mysterieus donkere Darcrest.

Samenwerken in gekende setting

Goede tradities zijn er om in ere te houden. Tijdens de Küchenmeile werken Jetstone en Keller Keukens daarom opnieuw samen. Het sfeervolle Haferhaus op het landgoed Gut Böckel doet dan dienst als inspirerende showroom. 

De jaarlijkse Küchenmeile palmt de omgeving rond Löhne weer helemaal in. Het prachtige landgoed Gut Böckel vervult opnieuw zijn rol als trekpleister waar tal van fabrikanten hun beste beentje voorzetten. In het Haferhaus, waar vroeger het haver werd verzameld en bewaard, vinden we medio september een sfeervolle showroom van Jetstone en Keller Keukens. Een hernieuwde samenwerking rond de nieuwste trends in werkbladen (Jetstone, in samenwerking met composietmerk Caesarstone) in combinatie met de keukeninnovaties van Keller voor het komende seizoen.

De geslaagde samenwerking tussen Jetstone en Keller in 2021 krijgt dit jaar een vervolg.

Nieuws op verschillende fronten

Een hele reeks introducties staat op het programma van Keller Keukens. De keukenfabrikant uit Bergen op Zoom komt naar Rödinghausen (waar Gut Böckel gelegen is) met vier verrassende keukenontwerpen met daarin het nieuwe glaskastenprogramma. “Door een rijke keuze uit helder glas, rookglas en fluted glas zijn deze kasten toe te passen in diverse woonstijlen”, klinkt het bij Keller Keukens. Naast de nieuwe keukenontwerpen introduceert Keller een bijkeukenprogramma; een serie kasten en accessoires voor de inrichting van bijkeukens, berg- en wasruimtes.

Wyndigo, uit de Pebbles-collectie van Caesarstone.

Natuur in de keuken

De nieuwe keukens van Keller worden getoond met de nieuwste materialen van het toonaangevende composietmerk Caesarstone. “De nadruk ligt daarbij op materialen met een uitgesproken natuurlijke uitstraling”, licht werkbladenspecialist Jetstone toe. “Voorop staat Darcrest, een mysterieus materiaal dat donkere aardse tinten met nuances van geoxideerd materiaal combineert. Zo ontstaat een kleurenpalet van zwart-, antraciet-, koper- en grijstinten in een weelderige ton-sur-ton structuur.” De naam van een tweede collectie die in het Haferhaus zal worden getoond, is perfect gekozen. Is de inspiratiebron een kiezelsteen, mooi gladgestreken in rivieren en oceanen, dan kom je automatisch bij Pebbles. “Deze serie combineert warme tinten in offwhite, grijs en antraciet met een subtiele structuur”, horen we bij Jetstone. “De kleuren belichamen het gevoel van kalmte en sereniteit die de kiezelsteen symboliseert. In de hectische tijden van vandaag creëren warme tonen en subtiele structuren een gevoel van rust en geborgenheid.”

Keller komt onder meer met een bijkeukenprogramma naar Gut Böckel.

Showroom in Rödinghausen

Jetstone: “De teams van Jetstone en Keller kijken er nu al naar uit om klanten, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden te verwelkomen in het mooi gerestaureerde Haferhaus op het landgoed Gut Böckel. Van 17 tot 22 september 2022 ontvangen we je graag. Steeds welkom van van 9 tot 18 uur.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details