NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe kleuren voor HIMACS!

Nieuwe kleuren voor HIMACS!

HIMACS biedt een brede selectie hoogwaardige Solid Surface materialen, nu met 9 nieuwe kleuren voor 2024, waaronder Aurora & Marmo, Gravilla, Intense Ultra en Solid colleciton, evenals de trendy effen kleur Pink Leia.

Van tijdloze, duurzame paletten tot trendy tinten, HIMACS Solid Surface materiaal heeft de perfecte kleur om elk project aan te vullen of te contrasteren. Van badkamerwanden en -bladen, keukenwerkbladen, credenzas, keukenunits en eilanden tot horeca-, winkel-, kantoor- en bredere commerciële toepassingen, er is een oplossing voor elke toepassing. Deze hoogwaardige oppervlakken zijn ultrapraktisch en functioneel en bieden tegelijkertijd inspiratie voor een meer klassieke en tijdloze inrichting, met een ruime keuze aan ontwerpen om een strakke, homogene stijl te creëren, ruimtes met opvallende kenmerken en ruimtes voor ontspanning.

De gloednieuwe HIMACS 2024 kleuren omvatten 4 nieuwe tinten voor de populaire Aurora & Marmo collectie, 2 nieuwe tinten voor de onlangs gelanceerde Gravilla collectie, een nieuwe toevoeging aan de Intense Ultracollectie en de herintroductie van een geliefde favoriet in de Solid collectie. Last but not least maakt een nieuwe trendy Solid kleur, Pink Leia, zijn debuut.

De nieuwe HIMACS Aurora kleuren

Aurora Almond is een warme, rustgevende tint, perfect om hedendaagse en klassieke ruimtes een geraffineerde toets te geven. De beige en bruine geaderde details voegen een gepigmenteerde toets toe aan een neutrale achtergrond en creëren een verfijnde esthetiek met een zijdezacht gevoel. Een ideaal oppervlak voor keukeneilanden en credenzas.

Aurora Stone Grey is een eigentijds ontwerp dat elegantie en verfijning uitstraalt. Een ideaal oppervlak voor minimalistische badkamers en natte ruimtes. Het strakke ontwerp heeft gedempte steengrijze tinten met subtiele wolkenpatronen voor een subtiele look en feel, die prachtig werkt met matzwarte accenten.

Aurora Modern Grey is strak en modern met een eigentijdse esthetiek die het mogelijk maakt om een verscheidenheid aan ontwerpstijlen en koele of gedurfde kleuraccenten aan te vullen. Met een perfect neutrale achtergrond brengt deze veelzijdige tint verfijning en elegantie in de detailhandel, horeca, zakelijke en commerciële ruimtes.

Aurora Calacatta Ramo combineert elegantie en moderniteit, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van Calacatta marmer gecombineerd met warmbruine aderen op een witte basis. Met zijn organische look is deze kleur ideaal voor grote oppervlakken zoals receptiebalies, eilandbekledingen, werkbladen en badkamermuren en -vloeren.

De nieuwe HIMACS Gravilla kleuren

Gravilla Millstone combineert een neutrale kleurtextuur met lichte grijstinten voor een lichte, heldere look, ideaal voor ruimtes zonder daglicht of om een donkerder palet te versterken. De frisse, moderne uitstraling geeft elk interieur een luxe uitstraling.

Gravilla Charcoal geeft diepte en een opvallende afwerking aan woonprojecten, de horeca en spa’s. De geraffineerde, luxueuze uitstraling combineert antraciet- en zwarttinten om te boeien en te betoveren. Het wordt gecombineerd met metallic accenten in geborsteld goud of bruin messing.

De HIMACS Solid collectie omvat nu :

Pink Leia, haakt in op de trend van een totale roze look voor interieurs en trekt de aandacht met zijn poederroze tinten, impactvol zonder overdadig te zijn. Ideaal voor badkamers, natte ruimtes en keukens.

Evergreen wordt opnieuw geïntroduceerd in het HIMACS Solid-assortiment om te voldoen aan de voortdurende vraag naar groene, biofiele pallets die een buitengevoel geven aan interieurs. De uniforme kleur is ideaal voor de detailhandel, omdat het niet-poreuze, naadloze oppervlak de ophoping van vuil en bacteriën voorkomt, waardoor het eenvoudig te reinigen en te onderhouden is op de lange termijn.

Er is ook een nieuwe kleur toegevoegd aan de HIMACS Intense Ultra-collectie:

Intense Ultra Light Grey is koel en rustgevend, ideaal voor het creëren van strakke rondingen en spectaculaire ontwerpen dankzij de uitstekende thermovormcapaciteiten. Het behoudt ook zijn kleur tijdens en na de productie dankzij de Intense Ultra-technologie, die perfect is voor commerciële projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details