NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Engels Surfaces

Uw Solid Surface Specialist in België en Luxemburg.

Engels Surfaces is in België exclusief invoerder en verdeler van AVONITE, een Solid Surface product met eindeloos veel toepassingsmogelijkheden. Maar ook voor andere kwalitatieve Solid Surface merken kan u bij ons terecht.

Solid Surface is een innovatief, niet-poreus materiaal dat door zijn veelzijdigheid en kwaliteit voor tal van doeleinden optimaal is: van keukens en badkamers over winkelinrichting tot gevels en medische toepassingen. Hoewel Solid Surface bijna net zo robuust is als steen, is het te bewerken als hout. Met eenvoudig gereedschap is het materiaal te zagen, frezen, schuren en boren, waarmee u kostbare tijd bespaart.

Solid Surface is nagenoeg te produceren zonder zichtbare naden of randen, ook in grote oppervlakken. Dit garandeert optimale hygiëne en goed schoon te houden toepassingen. Ideaal voor onder meer ziekenhuizen en laboratoria.

De 3D flexibele Solid Surface kan, anders dan traditionele materialen, verhit worden en is daardoor geschikt voor driedimensionale thermoforming. Aangevuld door een reeks kleuren die speciaal zijn geselecteerd voor de Europese markt, bieden onze Solid Surfaces tinten en structuren die bedoeld zijn voor het creëren van harmonieuze ruimten.
Het Engels Surfaces Team staat elke dag klaar om verwerkers, architecten en designers bij te staan met hun vragen. Er worden ook wekelijks opleidingen in het verwerken van Solid Surface georganiseerd. U als productontwikkelaar, houtverwerkingsbedrijf of schrijnwerker kan hieraan deelnemen. Met die permanente vorming houdt u uw productkennis op peil, zodat u uw klanten een uitstekende service kunt blijven verzekeren.

Niet alleen een kwalitatief product, maar ook de na-service, opleidingen en meer dan 15 jaar ervaring maakt dat wij u 100% kunnen bijstaan in uw projecten in Solid Surface.
Because Service Matters!

bedrijfsfoto's

???????????????????????????????

algemene informatie

Services BouwmaterialenPlaatmateriaal Adres Paardenmarkt 83
2000 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 3 231 88 84 E-mailadres [email protected] Website www.engels-surfaces.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details