NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuw in het Liebherr assortiment vrijstaand 2023

Nieuw in het Liebherr assortiment vrijstaand 2023

In 2023 bouwen we voort op de nieuwe vrijstaande toestellen die we vorig jaar lanceerden en kondigen met trots 6 nieuwe 70 cm brede NoFrost-vriezers aan ter vervanging van de huidige modellen. Maar het hoogtepunt van ons nieuw assortiment vriezen is de introductie van de FNb 5056 Prime (60 cm breed!), de eerste vriezer met energielabel B op de markt!

Dit knap staaltje Duitse techniek werd mogelijk gemaakt dankzij onze gepatenteerde BluRoX-technologie die, in plaats van conventionele isolatieschuim, gebruik maakt van een vacuüm gestabiliseerd met fijngemalen lavasteen (perliet). Op deze wijze ontstaat een ongeëvenaarde energiezuinige en tegelijkertijd recycleerbare oplossing.

Nieuwe wijnkasten

We zijn ook verheugd om de volgende generatie Liebherr wijntoestellen te introduceren, te beginnen met onze wijnbewaarkasten met één temperatuurzone. Deze wijnapparaten zijn voorzien van geavanceerde isolatie en nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregeling, wat niet alleen zorgt voor een optimale bewaring van wijn, maar ook een verminderd energieverbruik.

Voor een duidelijk overzicht van het assortiment, zijn de nieuwe apparaten in de reeksen GrandCru, GrandCru Selection en Perfection onderverdeeld.

Nieuw in het Liebherr assortiment inbouw 2023

Wat onze inbouwapparaten betreft, staat dit jaar ook alles in het teken van energiezuinigheid. U mag zich daarom verwachten aan een aantal reeds gekende referenties met een verbeterde energieklasse.
 
Voor alle bijkomende informatie kunt u steeds terecht bij onze verkoopdienst en uw commercieel afgevaardigde. De 2023 catalogen kunnen binnen korte tijd via dezelfde weg besteld worden.

Dank u voor uw gewaardeerde samenwerking met Liebherr. Wij kijken uit naar onze samenwerking om deze spannende nieuwe producten tot bij uw klanten te brengen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details