NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Kunst in de keuken
Franke: “Kunst in de keuken kan met leuke schilderijtjes maar ook met onze Mythos Masterpiece Collection in trendy metallic kleuren.”

Kunst in de keuken

Weelderige kleuren in de keuken scoren, zowel in opvallende accenten als in een algemenere kleur. En laat dat net het idee zijn van de Mythos Masterpiece-collectie van Franke. Een speciaal samengestelde selectie van spoelbakken, kranen, zeepverdelers, afvoersets, overlopen en drukknopdetails die verkrijgbaar zijn in trendy metallic kleuren. “Creëer zo een elegante en artistieke look in de keuken”, klinkt het.

Laat de artiest in jezelf tot leven komen. Deze niet mis te verstane slogan daagt elke keukenliefhebber uit om met de Mythos Masterpiece Collection aan de slag te gaan. Want zeg nu zelf, het middelpunt van elke woning – dat is de keuken ondertussen overduidelijk geworden – verdient toch een mix van sublieme schoonheid en topkwaliteit. “Ga met onze spoelbakken en toebehoren aan de slag”, gaat Franke verder. “Ze zijn beschikbaar in luxueuze metaaltinten zoals sprankelend goud en schitterend brons. In een volledig matzwarte keuken met marmeren accenten trekt een gouden spoelbak meteen de aandacht. Of in een lichter gekleurde keuken van bleke houtsoorten opteren voor een subtielere gouden blikvanger?”

Zwart en goud gaan mooi hand in hand in deze trendy zwarte keuken met gouden Mythos Masterpiece-elementen.

Creëer er op los

Het is natuurlijk niet uitsluitend goud wat de klok slaat in de Mythos Masterpiece Collection. Ook de kleuren koper en antraciet zijn beschikbaar. “En dat geldt voor de spoelbakken en het kraanwerk maar ook voor de bijpassende accessoires”, verduidelijkt de fabrikant. “Praktische toebehoren zoals een afdruipbakje, afdruipmatje en zeepverdeler tot de details in de spoelbak zelf – bodemrooster, ventiel en drukknop – zijn verkrijgbaar in deze afwerkingen. Een samenhangend geheel in dezelfde tint kan dus perfect, net zoals het vrij spelen met contrasterende kleurschakeringen.”

Alle functionele toebehoren en handige accessoires zijn beschikbaar in dezelfde tinten als de spoelbakken en kranen zelf. Ook het bodemrooster, speciaal ontwikkeld om schade van potten en pannen aan de bodem van de spoelbak te voorkomen, komt dus in het goud, koper of antraciet.

Extra bescherming

“Elke spoelbak in de Mythos Masterpiece Collection is gemaakt van slijtvast, hygiënisch roestvast staal”, legt de fabrikant uit. “Maar bovenop de trendy metallic kleuren komt nog eens een speciale coating die we de F-Inox Technologie noemen. Deze coating voorkomt vingerafdrukken en vlekken waardoor gebruikers de spoelbak dus nog makkelijker kunnen schoonmaken en drogen. Water en olie worden afgestoten. Bovendien heeft elke spoelbak ook een bodemrooster die extra bescherming biedt. Deze past uiteraard perfect bij de gekozen afwerking en is specifiek ontworpen om te voorkomen dat potten en pannen krassen maken op de bodem van de spoelbak.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details