NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Italiaanse passie proeven en zien

Italiaanse passie proeven en zien

Een nieuwe collectie keukentoestellen, die zet je graag in de schijnwerpers. Dat vond ook Boretti, die speciaal voor de Collezione Milano een grootse huisshow organiseerde. Eentje in Amsterdam voor de Nederlandse markt, eentje in Herentals voor de Belgische markt.

Met ook wijnklimaatkasten en inductiekookplaten is de nieuwe collectie zeker compleet te noemen.

“Een introductie als deze luisteren we graag op met alle toeters en bellen”, aldus Nick Immig, productmanager bij Boretti. “Een groot voordeel bij het organiseren van dit event: een toplocatie hebben we al. Frame21, het inspirerende Business & Event Center in Herentals, is onze thuisbasis in België. Hier nodigden we met plezier en veel trots de geïnteresseerde keukenzaken uit een kijkje te komen nemen. Uiteraard staat Milano centraal, maar we vergeten ook Carrara niet. The Italian way of life, daarvoor kan je bij Boretti terecht. En niet alleen voor fornuizen, de logische link die veel mensen nog leggen. Ook voor inbouwovens, inductiekookplaten, afzuigkappen en wijnklimaatkasten. En dat bewijzen we met de Collezione Milano, onze meest complete collectie keukentoestellen.”

Een hoge opkomst bij de huisshows in Herentals en Amsterdam.

Eenheid in de keuken

Een reeks van veertig producten in de kleuren zwart en mat antraciet, bovendien volledig op elkaar afgestemd qua design en gebruiksgemak. “Dat verdient toch de stempel complete collectie”, vraagt Immig. “We voegen er ook de tagline ‘Smaakvol en vertrouwd. Elk moment.’ aan toe om aan consumenten duidelijk te maken dat met deze stijlvolle toestellen het bereiden van verrukkelijk eten echt binnen handbereik ligt. De keuken krijgt meteen ook een strakke en chique uitstraling. Maar wat dan gezegd over het premium gebruiksgemak? Alle toestellen assisteren de gebruiker in de keuken op zo’n manier dat hij echt de perfecte gastheer en/of gastvrouw kan zijn. Vooraf ingestelde recepten, automatische naloopstanden, een zeer eenvoudige bediening, zelfreinigende ovenwanden, … Nauwelijks nood aan nadenken of piekeren over het schoonmaken nadien. Meer zelfs, met de Collezione Milano heb je er meteen een gespreksonderwerp bij. Laat je gasten maar eens zien hoe perfect alle zichtbare inbouwapparaten matchen, van fornuis tot wijnklimaatkast. Dezelfde kleuren, knoppen, grepen en belijning. Eenheid in de keuken.”

Collezione Milano, alle toestellen matchen perfect met elkaar.

A modern piece of art

Boretti lanceerde vorig jaar een nieuwe generatie fornuizen en doopte deze Collezione Carrara, naar de gelijknamige Italiaanse streek vanwaar ook de gelijknamige marmer komt. “De omschrijving ‘A piece of art’ gaat echt wel op voor deze fornuizen”, aldus Immig. “De Collezione Carrara is het nieuwe culinaire statement piece in de keuken en kreeg een iconisch en kenmerkend Italiaans design mee, compleet met verwijzingen naar andere Italiaanse designtoppers. Zo is er de analoge design­klok waarvoor de inspiratie gehaald werd bij het karakteristieke klokje in een Italiaanse sportbolide. De op maat gemaakte ovenhendel springt meteen in het oog, niet in het minst omdat die geïnspireerd werd op het Italiaanse ambachtelijke stuurwiel.” Collezione Carrara is beschikbaar met gas of inductie in de kleuren antraciet en rvs. De extra grote bakoven, in beide types aanwezig, heeft een inhoud van 91 liter en telt negen ovenfuncties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details