NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Boretti

Laat u inspireren en ervaar zelf Boretti’s ‘passione in cucina’.

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse levensstijl naar Vlaanderen. Boretti staat synoniem voor hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. Van oorsprong is Boretti gestart met het verkopen van fornuizen, waarvan de eerste in 1995 werd geproduceerd. Dit werd een enorm succes. Na de fornuizen breidde Boretti uit met in- en outdoor keukenproducten. Om de beleving compleet te maken werd ook een breed scala aan culinaire accessoires ontwikkeld. Zo weet Boretti met haar producten elk gerecht, elke espresso of elke aperitivo een Italiaans tintje te geven. Boretti creëert hiermee de perfecte Italiaanse lifestyle om al uw gastronomische wensen uit te laten komen. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

Creëer de Italian Culinary lifestyle in eigen huis.

Hoogwaardige producten van kenmerkend Italiaans design, die u alle ruimte bieden om culinair te genieten. Een krachtig samenspel van authentieke materialen en functionele elegantie.

Boretti brengt de Italiaanse sfeer naar uw keuken en creëert optimaal gebruiksgemak. Over ieder detail is nagedacht, ieder element heeft een functie en de vormgeving is een echte blikvanger. Kies voor langdurige kwaliteit, een product dat keer op keer uw verwachtingen overtreft.

Over de hele wereld geeft iedereen een andere invulling aan genieten. Als we het hebben over culinair genot, kijken we al snel naar Italië. En terecht. Bij Italianen draait het leven om smaak: authentieke producten en lekker eten.

Het is onze ultieme wens om het culinaire genot van iedere keukenliefhebber plezieriger, mooier en eenvoudiger te maken, en dat doen we door hoogwaardige producten in uitzonderlijk Italiaans design te ontwerpen voor binnen én buiten. Zo toveren we iedere keuken om tot een cucina en iedere tuin tot een giardino.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Keukenapparatuur Adres Diamantstraat 10
2200 Herentals
België
Telefoonnummer +32(0)3-4508180 E-mailadres [email protected] Website boretti.com/be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details