NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Innovatieve verlichtingsmogelijkheden
Voor legplanken is er de Back-Line die een elegant, aangenaam licht verspreidt. (Beeld: Sachsenküchen)

Innovatieve verlichtingsmogelijkheden

We multitasken erop los, zowel thuis als op het werk. Om voor elke taak aangepast licht te voorzien, komt verlichtingsspecialist Hera met innovatieve manieren om een interieur met licht te verfraaien. Stijlvolle achterwandverlichting en dynamische ledstrips vullen het gamma van Hera verder aan.

Producten stijlvol verlichten of nood aan functioneel licht in je kantoor of woning? Dat kan eenvoudig met Hera’s led-toepassingen voor meubels en wanden. De SIL-LED 2-armatuur monteer je eenvoudig in een kast of lade en schakelt automatisch aan en uit. SIL-LED 2 is verkrijgbaar met een neutraal witte kleurtemperatuur van ongeveer 4000K met een goede kleurweergave van CRI > 80 en een mooie lichtopbrengst van 330 lumen per armatuur. Bovendien heeft Hera ook een montageclip voor de zijdelingse bevestiging in laden.

Ook nieuw in het assortiment: DYNAMIC-2P Tape FN. De toepassingen van deze ledtape zijn eindeloos. Je monteert de flexibele tape eenvoudig in een freesgroef van 4 millimeter breed en 8 millimeter diep. Met de zijdelingse markering kort je de ledlijn elke 50 millimeter in. De lichtkleur is instelbaar tussen 2.700 en 5.000 K via de DYNAMIC-2P controller. 

Met aangepast en dynamisch licht krijgt elk interieur een extra dimensie. (Beeld: Beckermann Küchen)

Nieuwe achterwandverlichting

Een fantastische manier om legplanken visueel te versterken met licht is de Back-Line. Het elegante licht schijnt niet in één richting, maar straalt in drie richtingen. Zo wordt elke plank aan alle zijden perfect verlicht, zonder zichtbare lichtvlekken. Back-Line is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal. Het warmwitte licht met ongeveer 3000K bezorgt een aangename sfeer. 

Minimalistisch profiel

Het nieuwe gefreesde profiel van geanodiseerd aluminium geeft ledstrips een stijlvolle en beschermende omlijsting. De minimalistische, lineaire armatuur wordt elegant geïntegreerd in de basis van rekken, wandkasten of andere meubels. Dit profiel is verkrijgbaar met een mat kunststof afdekprofiel en kort je eenvoudig in. Het heeft een maximale nisbreedte van 17 milli­meter, een gefreesde groef van 14 millimeter, infreesdiepte van 12 millimeter en een minimale inbouwhoogte van 0,6 millimeter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details