NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Iconische koelkast in designjasje

Iconische koelkast in designjasje

We kennen KitchenAid allemaal van de moderne keukenrobots. Maar de producent bereidt zijn aanbod voor de keuken verder uit. De nieuwste aanvulling: de Iconic Fridge, een luxueuze koelkast volgens het gekende design en met een elektronisch display vol mogelijkheden.

De jarenlange ervaring als ontwikkelaar en producent van keukenuitrusting wendt KitchenAid aan voor zijn nieuwste koelkast. De Iconic Fridge combineert een moderne look met innovatieve technieken en een praktische inrichting. De planken met metalen inzet en de binnenverlichting met ledtechnologie maken het unieke interieur af.

Digitaal display met touchbediening

Het elektronisch display past perfect in het strakke design van de koelkast. Maar bovenal is de bediening intuïtief en gebruiksvriendelijk. Via de touch gebruikersinterface stel je eenvoudig functies en temperaturen in. Met tal van mogelijkheden en een minimum aan technische kennis.

Dat moderne ontwerp komt terug in elk facet van het ontwerp. Het iconisch uitzicht is gebaseerd op de beroemde rode Artisan mixer met metalen afwerkingen, zoals de handgreep. De ronde artisan details en rode medaillons aan de buitenzijde matchen perfect met de ronde vormen in de binneninrichting van de koelkast.

dg201792025-kopieren

Efficiënt ontwerp

De Iconic Fridge maximaliseert de efficiëntie van een koelkast op verschillende vlakken. Om te beginnen met de indeling van het interieur. De koelkast heeft een netto capaciteit van 230 liter, opgedeeld in 205 liter koelkast en 25 liter diepvries. Met verstelbare planken creëer je je eigen indeling, om je voedsel praktisch en gemakkelijk te stockeren.

Ook op vlak van energiegebruik kies je een optimaal rendement. Getuige daarvan is het A++-energielabel. Het akoestisch comfort krijg je er bovenop. Het geluidsniveau van de koelkast bedraagt namelijk maximaal 38dB. Dat is fluisterstil voedselbehoud. Het Pro Air Systeem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid namelijk perfect onder controle, met dank aan de acti-bacteriële filter. Zo profiteer je van optimale versheid en hygiëne mét esthetische troeven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details