NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Geen handgrepen meer

Geen handgrepen meer

Klassieke handgrepen in inox domineerden lang onze keukens. Bauknecht maakt hier komaf mee. Geen druk- of draaiknoppen, geen handgrepen en naadloos ingebouwd, dat zijn de opvallende kenmerken van de recent geïntroduceerde Collection 11.   

Meerdere trends vloeien samen in deze inbouwcollectie. Zwart is vandaag dé trendkleur bij uitstek in een keuken. Bauknecht gooit met Collection 11 inox volledig overboord en gaat vol voor zwart glas en zwart mat geborsteld staal. Daarnaast verbant de inbouwcollectie handgrepen, druk- en draaiknoppen uit de keuken. Een ingewerkte greeplijst vervangt ze en zorgt meteen voor een extra strakke vormgeving. 

Een duidelijk touchscreen kleurenscherm op elk inbouwtoestel zoals hier de koffiemachine, en het gebruik van de trendkleur zwart: de Collection 11 speelt in op de trend van de donkere keukens.

 

Een touchscreen op alle inbouwtoestellen maakt het gebruik ervan eenvoudig. Het zoeken naar recepten, het selecteren van een kookwijze of het bladeren door favorieten, alles gebeurt heel eenvoudig dankzij het touchscreen met kleurenscherm. Bovendien helpt de functie My Menu de gebruiker tijdens het koken. Simpelweg een voorgeprogrammeerd gerechten (80 voor de oven, 160 voor de microgolfoven) kiezen en het toestel bepaalt het beste kookproces. Zoeken per ingrediënt is ook mogelijk wat het menu een bron van inspiratie maakt. De functie ondersteunt het personaliseren van kookprocessen. Stel een favoriete bakwijze van vlees in en selecteer deze een volgende keer opnieuw. Het resultaat: een trendy, zwarte, greeploze keuken die eenvoudig is in gebruik. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details