NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Functionele en esthetische afzuigkappen
De kookplaatafzuiging bevindt langs de zijkant of tussen twee kookplaten.

Functionele en esthetische afzuigkappen

Open keukens zijn bijzonder geliefd en deze trend heeft onder de afzuigkappen een ware transformatie teweeggebracht, op esthetisch vlak, maar ook functioneel. In het assortiment van V-ZUG zit dan ook voor iedereen de passende afzuiging. Kookplaat- en werkbladafzuigingen zorgen voor meer bewegingsvrijheid op hoofdhoogte en zijn volledig geïntegreerd in het werkblad. Kiest u liever voor een Fusion-kookplaat, dan kiest u voor een model waarbij afzuiging en kookplaat naadloos in elkaar overvloeien. Bij afzuigkappen die de kookdampen wel naar boven afzuigen, hebt u dan weer de keuze tussen een zichtbare of een ingebouwde, meer verborgen variant.

Modellen met OptiLink passen het afzuigvermogen automatisch aan aan wat u aan het bereiden bent.

Het Fusion-kookplaat is standaard uitgerust met afzuiging

Opvallend of net discreet?

Zoekt u een compact afzuigsysteem? Of is de bewegingsvrijheid op hoofdhoogte voor u belangrijker? Of zoekt u afzuigkap met een stijlvol design? V-ZUG heeft het allemaal.

Compact en onopvallend

Inbouwafzuigkappen en volledig geïntegreerde afzuigkappen worden weggewerkt in de bovenste keukenkast of in een speciale behuizing. Omdat ze volledig worden geïntegreerd in de bestaande keukenarchitectuur, vallen ze nauwelijks op. In sommige uitvoeringen is er zelfs nog voldoende ruimte in de kast voor kruiden, kookboeken en ander kookgerei.

Voor keukens met een kookeiland

Eilandafzuigkappen zijn een echte blikvanger met hun stijlvolle vormgeving. De afwerking in zwart spiegelglas zorgt voor een perfecte harmonie met de andere inbouwtoestellen.

Kookveldafzuiging en werkbladafzuiging

Voor koks die niet willen belemmerd worden door een afzuiging boven hun hoofd of die houden van een strak design, is er de kookveldafzuiging. Deze wordt modulair tussen één of twee kookplaten, de teppanyaki-plaat of de inductiewok ingebouwd. Dankzij deze modulariteit krijgt u precies de keukeninrichting die u wilt. Een alternatief is de Fusion-kookplaat. Hier is de kookplaat standaard uitgerust met een afzuiging. Het design is minimalistisch gehouden, waardoor het perfect past in elke keukenarchitectuur. Kiest u voor een model met OptiLink, dan regelt de afzuiging automatisch het afzuigvermogen in functie van wat u aan het koken bent. Omdat beide afzuigsystemen zich direct naast de kookpoten bevinden, worden de kookdampen onmiddellijk afgezogen daar waar ze ontstaan. Een werkbladafzuiging daarentegen wordt achter de kookplaat gemonteerd en komt omhoog tot op dezelfde hoogte als de kookpotten. Deze variant is perfect te combineren met een panoramische kookplaat.

Een kookplaat langs de wand?

Wandafzuigkappen belemmeren het zicht op de kookplaat niet en zijn ideaal voor kookplaten die langs een muur staan.

Voor meer informatie:

Algemeen: www.vzug.com/be/nl

Fusion werkbladafzuiging: https://www.vzug.com/be/nl/Fusion

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details