NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Eigen collecties in decoratieve plaatmaterialen
Vanca’s lijnen zelf ontdekken? Maak een afspraak in een van de Panellabs.

Eigen collecties in decoratieve plaatmaterialen

Vanca, producent van decoratief plaatmateriaal in kunststof, bouwt verder aan een uitgebreid en overzichtelijk totaalaanbod. Met de Intus-collectie stelde het al een eerste eigen lijn voor. Recent kwam hier Compact Tops bij, voor werkbladen en tafelbladen. Zo speelt het bedrijf nog beter en sneller in op trends.

Sinds jaar en dag kiest Vanca voor sterke merken in zijn portfolio. Zo zijn ze onder meer vertrouwd verdeler van Fenix, Arpa, Formica, SM’art, … Het gamma aan kunststof plaatmaterialen is ondertussen erg uitgebreid. Om professionals een handig overzicht te geven van de mogelijkheden bouwt Vanca aan zijn eigen collecties, zoals de recente Compact Tops. “Met al die merken en talrijke decoren wordt het moeilijk om alles overzichtelijk voor te stellen”, legt algemeen manager Patrick Rommelaere uit. “Onze eigen geselecteerde collecties bundelen we in een compacte stalenbox. Daarmee bieden we onze klanten een goede leidraad om de mogelijkheden te verkennen en de juiste materialen te kiezen voor elk project.”

Compact Tops, de nieuwe collectie voor werkbladen en tafelbladen.

Op stock of op maat

Alle platen zijn op stock verkrijgbaar en dus snel leverbaar, zodat jij als vakman even snel aan de slag kan. Bovendien hoef je zelf geen grote stock aan te leggen en neem je dus minder investeringsrisico’s. Patrick Rommelaere: “We leveren zowel losse HPL als verlijmd op diverse kernen, ook in groot formaat, van 2,80 op 2,07 meter. Om het de professionele interieurbouwer nog makkelijker te maken, leveren we ook platen op maat, geproduceerd door onze zusterfirma Forma, gespecialiseerd in panelen op maat voor de professional. De collecties, onder meer de Compact Tops, zullen gaandeweg verder uitbreiden en mee evolueren met de trends.” Vanca’s lijnen zelf ontdekken? Maak een afspraak in een van de Panellabs, in Gullegem, Herk-de-Stad of Mill (Nederland). 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details