NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een kwantumsprong qua keukenventilatie
Naber: “We zijn erin geslaagd extra efficiëntie toe te voegen aan een al zeer performant keukenventilatiesysteem.”

Een kwantumsprong qua keukenventilatie

Hoe verbeter je een systeem dat al uitblinkt qua prestaties en montagegemak? Door elk detail onder de loep te nemen, alles in vraag te stellen en gebruik te maken van de modernste simulatiesoftware. De ingenieurs van Naber werkten aan nog betere prestaties voor het keukenventilatiesysteem COMPAIR PRIME flow®.

“Meer energie besparen kan niet meer”, luidt de boodschap van Naber. “We stemden alle onderdelen van COMPAIR PRIME flow® met de modernste software af op een minimale luchtweerstand en een maximale efficiëntie. De leischoepen in de bochten en de kleine turbulatoren (zoals bij een vleugel van een vliegtuig) werken samen om grote hoeveelheden lucht af te voeren. Bovendien gebeurt dit met een aanzienlijk kleinere geluidsontwikkeling en een duidelijk lager energieverbruik van de afzuigkap.”

Een flexibele zone laat richtingsveranderingen van 15 graden in elke richting toe.

Eenvoudig verbinden

Het keukenventilatiesysteem COMPAIR PRIME flow® bestaat uit verschillende componenten die met elkaar worden verbonden. Het ingenieursteam van Naber bekeek tegelijkertijd de montage ervan en kwam ook hier met enkele upgrades. Kern van het systeem is de universele connector die de verschillende componenten met elkaar verbindt met het N-kliksysteem. “Bijkomende hulpmiddeltjes zoals tape of plakband zijn voltooid verleden tijd want dit eenvoudige maar geniale kliksysteem creëert elke keer opnieuw een luchtdicht circuit”, klinkt het bij de fabrikant. “Ook de montagetijd is minder dan de helft in vergelijking met het huidige systeem. Bovendien heeft elk verbindingsstuk een flexibele zone die richtingsveranderingen van 15 graden in elke richting mogelijk maakt. Zo is deze verbinder meteen ook een probleemoplosser.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details