NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Designstopcontacten in een werkblad

Designstopcontacten in een werkblad

We hebben met z’n allen meer en meer toestellen in huis. Dat gaat van keukenapparaten tot smartphones en tablets. Het aantal stopcontacten kan dus nooit groot genoeg zijn, ook op plaatsen die niet zo eenvoudig zijn of zelfs helemaal onmogelijk lijken. Dat deze stopcontacten er bovendien mooi uitzien, is al helemaal meegenomen.

Het Italiaanse Asa Plastici werd opgericht in 1975. De fabrikant werkt vanaf het begin samen met de meubelindustrie door handige accessoires en complementaire producten te creëren. Het assortiment bestaat onder meer uit bureelelektrificatie, legborden, ladenblokken, toetsenbordhouders, enz. Alle producten beschikken over twee gemeenschappelijke factoren: ze leveren een toegevoegde waarde en design is belangrijk. Dat geldt ook voor de inbouwstopcontacten die Asa Plastici ontwikkelt.

Ingebouwd in een werkblad
Het gamma inbouwstopcontacten van Asa Plastici is groot. Recent werd een stopcontact voor inbouw in een bovenblad (keuken, bureau, tafel, zetel,…) met een gecertificeerde IP54 waarde aan het assortiment toegevoegd. De nieuwkomer kreeg de naam Versahit en haalt deze IP54 classificering in gesloten toestand. “Versahit is een belangrijke uitbreiding die bovendien een bijkomende veiligheid aan de gebruikers biedt”, aldus Gunther Van Duyse van importeur Atem. 

Asa Plastici

Een eenvoudige ‘push en slide’ beweging haalt de stopcontacten tevoorschijn.

Beperkte diepte
De Versahit stopcontacten zijn snel en eenvoudig met een ‘push en slide’ beweging te openen of te sluiten. Ze zijn beschikbaar met twee stopcontacten (inclusief kinderbeveiliging). Ook versies met een dubbele usb-lader, in combinatie met één stopcontact, voor het opladen van mobiele toestellen zijn beschikbaar. Standaard zijn de Versahit stopcontacten voorzien van een aansluitsnoer van twee meter en een bijgeleverde platte stekker. De inbouw van het geheel gebeurt in een vierkante opening en neemt slechts 40 mm in beslag zodat de module zonder veel plaatsverlies ingebouwd kan worden. De standaardkleuren van de behuizing zijn aluminium, wit of zwart. Kleuren op maat zijn mogelijk bij grotere bestellingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details