NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De WineCooler V6000 van V-ZUG heeft plek voor meer dan 80 wijnflessen
Een topdesign gecombineerd met heel veel ruimte: de nieuwe WineCooler V6000 kan meer dan 80 wijnflessen koelen.

De WineCooler V6000 van V-ZUG heeft plek voor meer dan 80 wijnflessen

De WineCooler zet met zijn prachtige ontwerp uw wijnflessen in de kijker. De twee flexibele temperatuurzones – één voor witte wijn en één voor rode wijn – stelt u los van elkaar tot op de graad nauwkeurig in. Het temperatuurbereik is 5 tot 18 °C. Speciaal hiervoor ontwikkelde compressoren zorgen ervoor dat de wijn stabiel en trillingvrij wordt opgeslagen.

De perfecte aanvulling

De WineCooler V6000 is een perfecte aanvulling op de ‘side-by-side’-oplossing voor koeling thuis, met onze Jumbo koelkast en onze Iglu vriezer. Hij is ook 178 cm hoog en heeft geen handgrepen: gewoon even aantippen en de deur gaat open dankzij de TouchOpen. En sluiten gaat heel zachtjes en muisstil dankzij het SoftClose-systeem. Deze nieuwe wijnkoeler kan tot wel 83 flessen wijn op de optimale temperatuur koelen en omdat de wijnkoeler in de keuken is ingebouwd, hebt u de flessen wijn altijd bij de hand. Een mooi extraatje zijn de uitschuifbare houten rekken. Zo hebt u altijd een mooi zicht op alles wat nog gekoeld ligt.

Beproefde functies in een mooi jasje

De WineCooler V6000 met zijn spiegelglasfront past perfect in elke keuken zonder dat hij uit de toon valt. De glazen deur beschermt de wijn tegen het schadelijke uv-licht dat de kwaliteit van de wijn kan aantasten en binnenin zorgen vier moderne ledlampjes voor een homogene verlichting. De verlichting kan indien nodig ook aanblijven als de deur dicht is, zonder dat dit een invloed heeft op de binnentemperatuur. Zo vormen de flessen in de wijnkoeler een mooie blikvanger voor uw bezoek.

Voor meer informatie: vzug.com/be/nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details