NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De klapdeur van de toekomst

De klapdeur van de toekomst

Met AVENTOS HKi laat Blum techniek en design hand in hand gaan. De perfecte beweging van hun klapdeursysteem is zodanig compact dat het naadloos in de kastzijwand past en dus haast onzichtbaar gemonteerd kan worden. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van dit Oostenrijkse merk is familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas als jarenlang marktleider voor keuken-en interieurbouwers in de Benelux.

Hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter, zo zit het klapdeursysteem AVENTOS HKi helemaal in de zijkant van de kast geïntegreerd. Zonder in te boeten op de gekende Blum kwaliteit en techniek. Het inbouwen is al mogelijk bij zijwanden vanaf 16 mm dikte. Dit systeem vormt zo de ideale oplossing voor een klapdeursysteem zonder ruimteverlies aan de binnenkant van de kast. Met gebruiksgemak voorop, want AVENTOS HKi biedt een totale controle van het front en kan uitgerust worden met het BLUMOTION-scharnier voor een zachte, geruisloze sluiting. Ook het TIP-ON uittreksysteem om greeploze kasten eenvoudig te openen is mogelijk. 

Zichtbare elegantie, onzichtbare verfijning

AVENTOS HKi versmelt op unieke wijze met het meubel, ongeacht het type front. Zelfs bij een klapdeur met doorzichtig glas is het beslag niet te zien als de klapdeur gesloten is. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in stijlvol onyx zwart. Een kleur die perfect past bij donkere oppervlaktes of als elegant accent bij lichtere meubels. 

Compact en haast onzichtbaar: de Aventos HKi van Blum.

Extra services 

Van Hoecke is al sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie, onder meer met een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes ORGALUX. Met TA’OR kwam daar in 2014 een eigen houten ladesysteem bij. Met hun meer dan 360 medewerkers investeren ze dagelijks in technologie, automatisering en groei. In binnen- en in buitenland. Al jaar en dag is dit Belgische familiebedrijf uit Sint-Niklaas dan ook trotse verdeler van de producten van Blum. 

Voor de AVENTOS HKi biedt Van Hoecke enkele extra diensten aan, zoals ondersteuning bij het maken van geïntegreerde uitsparingen in de zijwanden. Afdekkappen zijn beschikbaar om het beslagelement weg te stoppen, eventueel in de vorm van een kleiner, gepersonaliseerd afdekkapje. Ook mallen en frezen om uitsparingen te maken kunnen besteld worden, en voorgefreesde platen zijn mogelijk op aanvraag. Je staat hier wel zelf nog in voor de gewenste afwerking. Bestel je een kaderdeur? Vraag dan meteen om de juiste boringen voor de AVENTOS KHi frontbevestiging al te voorzien. Op die manier wil Van Hoecke de verwerking en installatie van de AVENTOS HKi vereenvoudigen en de samenwerking met keuken- en interieurbouwers verder versterken. Met kwalitatieve en innovatieve producten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details