NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
BLANCO pakt uit met nieuwe filterkranen voor perfecte smaakbeleving

BLANCO pakt uit met nieuwe filterkranen voor perfecte smaakbeleving

Til je keukenervaring naar een hoger niveau met de nieuwste BLANCO filterkranen. Naast de twee gekende filtersystemen FONTAS en TRIMA, voegt BLANCO twee extra kranen aan haar gamma toe. De EVOL-S Pro en CATRIS-S Flexo hebben diverse nieuwe praktische en duurzame kenmerken, waaronder een geïntegreerde maatbekerfunctie en een flexibele uittrekbare sproeikop. Met stijlvolle ontwerpen en een hoge functionaliteit bieden deze kranen niet alleen puurder water, maar ook een revolutionaire gebruikerservaring.

Geen waterverspilling meer dankzij de EVOL-S Pro

Intelligentie stroomt door de waterbesparende EVOL-S Pro-filterkraan. De geïntegreerde maatbekerfunctie levert de exacte gewenste waterhoeveelheid, die individueel kan worden ingesteld met een precieze draaiknop en een intuïtieve aanraakbediening. Dat exacte waterverbruik betekent het einde van onnodige waterverspilling en zorgt ervoor dat deze kraan bijzonder kostenbesparend en milieuvriendelijk is. Bovendien biedt EVOL-S een intelligente waterstroomregeling: hoe groter de gewenste waterhoeveelheid, hoe sterker de straal en hoe sneller de waterstroom.

Stijl en doelmatigheid hand in hand met CATRIS-S Flexo

Voor de hobbykok die houdt van een klassiek design, is deze semi-professionele kraan ideaal. De CATRIS-S Flexo-filterkraan heeft een flexibele hogedrukuitloop omgeven door een veer uit roestvrij staal. Verder maakt de beweeglijke en eenvoudig te gebruiken uittrekbare sproeikop van afwassen kinderspel. De kraan is voorzien van twee straalsoorten. Met één druk op de knop schakel je tussen een zachte sproeistraal – voor delicaat keukengerei, glazen of pannen, en een krachtige sproeistraal – ideaal ​ voor het snel vullen van een kookpot.

Veelzijdige oplossing voor jouw keuken met FONTAS-S

De 3-in 1 BLANCO FONTAS-S filtert, reinigt en maakt makkelijker schoon. Slim in elk opzicht, levert deze kraan drie opties: warm, koud en gefilterd koud water. Door de geïntegreerde BWT-meertrapsfilter reinigt de kraan het water, reduceert het kalkgehalte en het gehalte aan zware metalen voor verfijnd water. Genieten van zuiverder water kan aan de hand van de twee afzonderlijke bedieningshendels: aan de rechterkant voor koud en warm water en aan de linkerkant voor gefilterd water. Daarbovenop beschikt de FONTAS-S-filterkraan over een uittrekbare kop, optimaal voor flexibel gebruik in de spoelbak. ​

Beleef de pure smaak van water met TRIMA

Een lekker glaasje water staat en valt met de waterkwaliteit. De geïntegreerde BWT-filter reinigt grondig het water en verzekert een merkbaar verschil in de smaak ervan. Ook het TRIMA-filtersysteem biedt drie opties: warm, koud en gefilterd koud water. Gefilterd en ongefilterd leidingwater stroomt volledig gescheiden door leidingen en uitlopen. Water aangepast aan jouw noden, zoals jij het wil.

De BLANCO FONTAS-S en TRIMA zijn sinds dit jaar ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren vulkaangrijs en zacht wit. ​

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details