NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Berlijn wordt internationale hotspot”
Jeroen Geldhof: “Kom naar Berlijn voor het internationaal congres van de MHK Group. Wij kijken er alvast naar uit.”

“Berlijn wordt internationale hotspot”

Niets houdt de MHK Group en haar Europese partners dit jaar tegen. In 2023 is er eindelijk weer een internationaal congres. Het ESTREL Hotel in Berlijn is the place to be begin juni.

Met het gekozen motto voor de interna­tionale vergadering, ‘The Difference – MHK Group’, valt de MHK Group meteen met de deur in huis. Het onderstreept hiermee dat een lidmaatschap bij een internationaal sterke groep als MHK uitstekende voordelen biedt en de keukenhandelaar toelaat het verschil te maken. De MHK Group nodigt al haar Europese partners uit in Berlijn, van 2 tot 4 juni 2023. “Wij kijken er alvast naar uit om daar onze handelspartners nog beter te leren kennen”, aldus Jeroen Geldhof van MHK Belgium.

Living & Style

Vrijdag 2 juni staat geboekt als een ‘normale’ werkdag, maar dan wel in een aangename sfeer. Volker Klodwig, de voorzitter van de raad van bestuur van de MHK Group, opent officieel het congres. Het ESTREL Congress Center en de aanpalende foyers zijn dan het toneel van de ‘Living & Style’-beurs waar de industriepartners van MHK en de MHK Group zelf de nieuwste trends en innovatieve technieken tonen. Staat ook op het programma: een keynote speaker van buiten de keukensector die de link zal leggen tussen zijn passie en beroep enerzijds en het verantwoordelijk handelen van elke ondernemer anderzijds. Geldhof: “De naam houden we nog even geheim, zijn motto geven we alvast mee: naar elkaar luisteren, van elkaar leren, samen handelen. Nadien gaan we over tot de verkiezing van de mooiste keuken van Europa en de mooiste badkamer van Duitsland.”

Na de business volgt de pleasure tijdens een tot in de puntjes geregelde gala-avond met leuke optredens.

Business & pleasure

De business-riem gaat er op zaterdag 3 juni vrij snel af. Volker Klodwig schetst vooreerst een beeld van het nu en de toekomst van de MHK Group en hij legt daarbij de link met ‘The Difference’, het motto van de internationale vergadering dit jaar. Aansluitend geven prominente ondernemers in korte presentaties een inzicht in hun duurzame ‘succesrecepten’ voor marketing, hun merk en de factor mens. De namiddag staat in het teken van de nationale ledenvergaderingen nadat eerst enkele jubilarissen in de bloemetjes zijn gezet en bedankt voor maar liefst 25 jaar succesvol partnerschap. Zaterdagavond staat gelijk aan gala-avond, opgeluisterd met optredens van twee singer-songwriters, met nadien uitvoerig tijd en ruimte om de dansbenen los
te gooien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details