NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

MHK Belgium

Marketing, inkoop, samenwerking

MHK Belgium maakt deel uit van de MHK Group, de leidende Europese inkooporganisatie voor kleine en middelgrote keuken- en meubelhandelaars met 3.092 leden (eind 2018). De talrijke handelspartners in België, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië profiteren van waardevolle synergiën binnen de groep.

MHK Belgium ondersteunt haar partners uit de keuken- en meubelbranche sinds 1997 met een uitgebreid dienstenaanbod om succesvol op de markt te kunnen handelen en zich voortdurend te ontwikkelen.

Ondertussen werkt de MHK Group samen met ongeveer 160 Belgische handelspartners, aan wie zij eersteklas inkoopcondities en een ruim dienstenaanbod biedt, evenals marketingconcepten en merken specifiek voor de doelgroep.

“Wij zijn samen verbonden aan de toekomst.”

MHK Belgium combineert:

• de beste inkoopcondities voor de leden door middel van een efficiënte bundeling van de inkoop
• het grootste dienstenaanbod uit één hand voor handel en industrie
• de sterkste industriële partners – in België en daarbuiten
• de meest succesvolle merken en marketingconcepten voor verschillende doelgroepen

De organisatiestructuur van de coöperatie en de unieke onderlinge netwerking maken het mogelijk om altijd flexibel, snel en met de nodige knowhow te reageren op actuele ontwikkelingen en om de sterke punten van individuele leden te accentueren. Leden van MHK Belgium hebben het voorrecht een beroep te kunnen doen op alle diensten van specialisten ter zake, van marketing tot software.

MHK Belgium heeft tot doel kleine en middelgrote keukenhandelaars te ondersteunen. Door hun krachten te bundelen staan ze competitiever in de markt en kunnen ze beter concurreren met de grote keukenbedrijven. Naast eersteklas inkoopcondities krijgt elke handelspartner ook nuttig advies op het gebied van marketing, IT en bedrijfsbeheer. MHK Belgium bemiddelt tussen de belangen van de industrie en de handel. Uit de resultaten en ervaringen blijkt dat alle partijen hun omzet en succes kunnen verhogen door als partners samen te werken.

algemene informatie

Services Inkooporganisatie Adres Z3 Doornveld 32
1731 Zellik
België
Telefoonnummer 02/521.35.38. E-mailadres info@mhk.be Website mhk-belgium.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details