NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Beleef je toekomstige keuken”
Paradepaardje bij Bosch: de exclusieve ovens van de Bosch accent line.

“Beleef je toekomstige keuken”

In het adembenemende Gare Maritime in Brussel blazen Bosch, Siemens en Gaggenau verzamelen in hun Kitchen Experience Center. Ze brengen de recente, gloednieuwe tot zelfs exclusieve toestellen mee die ze met gepaste trots aan geïnteresseerde keukenliefhebbers voorstellen. Uiteraard met persoonlijk advies en begeleiding. “Wie plannen heeft voor een nieuwe keuken moet gewoonweg naar onze Open Kitchen Days komen”, klinkt het vastberaden.

Het Gare Maritime is een voormalig goederenstation dat een ingrijpende renovatie onderging en werd omgebouwd tot een bruisende hub, als het ware een overdekte stad met een eigen foodhal, exclusieve winkels en kantoren. Hier opende BSH haar Kitchen Experience Center en het is hier dat van 27 februari tot en met 19 maart de Open Kitchen Days plaatsvinden. “We brengen de meest toonaangevende toestellen voor de hedendaagse keuken samen”, aldus de organisatie. “De keuken is vandaag meer dan ooit het centrale ontmoetingspunt van de woning. Waar we graag thuiskomen, wonen, werken en leven. Kom kennis maken met de exclusieve, premium koekentoestellen van Bosch, Siemens en Gaggenau.”

BSH: “De keuken is het centrale ontmoetingspunt van de woning en verdient dan ook het beste van het beste.”

Uitpakken met Siemens

BSH: “We presenteren tijdens de Open Kitchen Days de gloednieuwe ovens van Siemens. Innovatief, uiterst intuïtief in gebruik en bovendien oogstrelend mooi door het minimalistische blackSteel-design. Met een oven van Siemens, boordevol praktische functies en slimme features, beleef je de pure kunst van koken. Maar uiteraard zijn ook de nieuwe inductiekookplaat met Deep Black Design, de koelkast met openAssist- en hyperFresh-functie, de slimme vaatwasser, de espressomachine en zo veel meer prachttoestellen aanwezig.”

Exclusief materiaal

Wie meer informatie wil over de exclusieve toestellen van de Bosch accent line zakt eveneens best af naar de Open Kitchen Days. “Deze nieuwe ovens blinken uit in hun veelzijdigheid”, benadrukt de fabrikant. “Sneller en efficiënter koken doe je in combinatie met de stoom- en microgolffunctie. Bijkomende handige en leuke features zijn Air Fry, PerfectBake Plus en PerfectRoast Plus. Opvallend aan de ovens van de Bosch accent line zijn het donkere, elegante glas en de bijbehorende handgreep in Carbon Black.”

Met onder meer kookdemonstraties toont BSH de nieuwe toestellen van de drie aanwezige merken.

Keuken(toestellen) beleven

De Open Kitchen Days vinden plaats in het Kitchen Experience Center in de Gare Maritime in Brussel. Van 27 februari tot 19 maart spelen de toestellen van Bosch, Siemens en Gaggenau er de hoofdrol in een interessant en divers programma. “Wat mogen bezoekers verwachten?”, aldus de organisatoren. “Persoonlijk advies en begeleiding gedurende ongeveer anderhalf uur. Een kennismaking met een uitgebreid gamma geavanceerde, premium keukentoestellen van zowel Bosch, Siemens als Gaggenau. Kookdemonstraties en gezellige proefsessies met overheerlijke gerechtjes, onder vakkundige begeleiding van onze chef-koks. Bezoekers genieten bovendien van een gratis parkeerbeurt. Kortom, wie plannen heeft voor een nieuwe keuken is meer dan welkom op onze Open Kitchen Days.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details