NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
ASSA ABLOY Magic Switch: wanneer hygiëne cruciaal is

ASSA ABLOY Magic Switch: wanneer hygiëne cruciaal is

Automatische deuren en contactloze schakelaars

Wanneer alles perfect hygiënisch moet zijn, kan men verschillende preventieve maatregelen nemen om het risico op de verspreiding van bacteriën in gebouwen tot een minimum te herleiden. Specialist ASSA ABLOY Entrance Systems legt uit: “Van het plaatsen van contactloze activeringsunits zoals onze Magic Switch over het automatiseren van manuele deuren tot het efficiënt onderhouden van geautomatiseerde deuren: al deze oplossingen dragen bij tot een hoge mate van hygiëne en houden het veilig voor alle aanwezigen!”

Magic Switch

Op plaatsen waar veel mensen samenkomen, worden klinken voortdurend aangeraakt. Met de Magic Switch heeft ASSA ABLOY een slimme oplossing in huis die automatische deuren opent door middel van een contactloos wuifgebaar. Een bijzonder hygiënisch systeem dat in elke sector kan worden ingezet. Want door geen klinken meer te moeten aanraken, daalt het risico op kruisbesmetting en kunnen bacteriën zich niet meer verspreiden tussen werknemers, klanten, patiënten en bezoekers.

Automatische deuren

Manuele deuren die intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld aan toiletten, worden best geautomatiseerd. Dit verhoogt niet alleen het comfort in het gebouw maar zorgt ook voor een perfecte scheiding van de verschillende binnenruimtes. Bovendien herleiden automatische deuren de kans op besmetting tot een minimum. Kortom, de geautomatiseerde deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn essentieel om de hygiëne in een volledig gebouw te garanderen.

Efficiënt onderhoud

In deze moeilijke tijden is het meer dan ooit belangrijk om automatische deuren te herstellen, te onderhouden en een eventuele upgrade te geven. Dit zorgt er voor dat ze onder alle omstandigheden perfect functioneren. De professionele onderhoudstechnici van ASSA ABLOY Entrance Systems staan altijd paraat en nemen zowel de eigen automatische deuren als die van andere merken onder de loep.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details