NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Alle producten in een overzichtelijk geheel
Een enorm assortiment oplossingen van Naber, netjes verzameld in drie hoofdstukken.

Alle producten in een overzichtelijk geheel

Klanten kunnen kiezen uit een enorm aanbod inbouw-spoelunits: Naber Contura® met een grote verscheidenheid aan formaten, kleuren en materiaal (roestvrij staal, keramiek en het composietmateriaal Cin-Nagranit), Corno (minimalistisch concept, laureaat van verschillende internationale designprijzen), PickUP en LineUp (keramiek, vijf hedendaagse kleuren met daarbij het nieuwe Wit mat). Bij deze modellen ook handige features en esthetische elementen die de modellen naar een hoger niveau tillen.

Bijzonder bedieningscomfort

Een mix van design en functionaliteit, zo kan je de keukenkranen van Naber mooi omschrijven. Het Armate® Linea gamma krijgt het gezelschap van de nieuwe keukenkraan Turno Solo. Deze beschikt over een geïntegreerde laminaire straalregelaar voor een zachte en geluidsarme waterstraal. De naam van de nieuwe ééngreepsmengkraan geeft aan dat verschillende designelementen van de spoelunit Corno Turno ook met de kraan tevoorschijn komen. De uitmuntende ergonomie van de Turno Solo is gebaseerd op de kopbesturing aan het uiteinde van de uitloop.

De collecties kranen en spoelunits blijven groeien.

Comfortabel zitten

Er zijn heel veel verschillende keukenstijlen, weet men ook bij Naber. Om in te spelen op die grote verscheidenheid en het eventuele gebruik van keukentogen, vinden we in de catalogus van Naber eveneens stoelen en krukken terug. Eerder klassiek of toch modern, kleurrijk of sober, open of gesloten rugleuning, vier stoelpoten of een onderstel van ronde buizen? “In ons uitgebreid assortiment vindt iedereen zijn ding”, aldus de fabrikant. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details