NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Aankoop- en servicepartner voor keukenspecialisten
“Beeld onder licentie van Nolte Küchen”: De keukenbranche is een stabiele sector die steeds verder groeit.

Aankoop- en servicepartner voor keukenspecialisten

DER KREIS BeLux verenigt keukenzaken met de ambitie hun marktpositie te versterken. De aankoop- en servicepartner ondersteunt keukenspecialisten in hun dagelijkse activiteiten. Zo focust de keukenbouwer zich op de kerntaken in zijn zaak: het ontwerpen, verkopen en plaatsen van kwalitatieve keukens.

Dat de keukenbranche een stabiele sector is die steeds verder groeit, blijkt uit de forse omzetstijgingen van de afgelopen jaren. Ondanks de crisis. Om je groei als keukenspecialist te bestendigen, is er DER KREIS BeLux. “Keukenzaken halen meer slagkracht door onze financiële voordelen en professionele ondersteuning”, zegt accountmanager Martine Penne. “We luisteren naar onze leden en spelen in op hun noden. We gaan steeds op zoek naar kansen met maximaal rendement voor de professional. Onze belofte naar leden is een optimale professionele ondersteuning zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken.”

CEO Ronny Thyssen ziet heel wat groeimogelijkheden voor de komende jaren.

De missie van DER KREIS BeLux is dan ook de ondersteuning van de keukenbouwer. Dit is gebaseerd op drie krachtige pijlers die dagelijks worden vormgegeven door hun geëngageerde team: vertrouwen en partnerschap, de symbiose van kennis en service, en de ambitie om te groeien. “Op basis van vertrouwen smeden we duurzame relaties met toegevoegde waarde voor iedere partij. We bundelen de krachten om elkaar te versterken en meer te bereiken. Dat doen we door doelgericht advies te combineren met klantgerichte dienstverlening vanuit een grondige marktkennis. We zetten kennis en ervaring in op een toekomstgerichte manier die je ambitie om te groeien ondersteunt.”

Markpositie versterken

De aankooporganisatie ondersteunt keukenzaken in de zoektocht naar kwaliteitsproducten. Als toonaangevende inkooporganisatie verzekeren ze gunstige aankoopvoorwaarden bij gerenommeerde leveranciers. Daarnaast bieden ze eigen private labels. De dienstverlening van DER KREIS BeLux gaat verder dan het verzekeren van goede aankoopcondities. “Ons doel is onze leden professioneel ondersteunen, zodat ze sterker staan in de markt”, zegt officemanager Joëlle Bonni. “Dat doen we bijvoorbeeld op het vlak van marketing en communicatie. Daarnaast staan we klaar met juridisch, logistiek, financieel en commercieel advies. Een vrijblijvend centraal betaalsysteem maakt ook deel uit van onze diensten. Aangezien DER KREIS BeLux het heel belangrijk vindt dat de leden baas in eigen zaak blijven, hebben ze de vrije keuze om hiervan gebruik te maken.”

DER KREIS BeLux vormt de brug tussen hun leden en leveranciers. Je accountmanager bij DER KREIS BeLux is jouw sparring partner en bemiddelaar bij problemen. Met een ruim gamma aan diensten wil DER KREIS BeLux de zelfstandige keukenbouwer bijstaan.

Ruggensteun voor de zelfstandige keukenbouwer

Met DER KREIS BeLux haal je als vakman een compleet team van leveranciers en dienstverleners aan boord, en staat een geëngageerd DER KREIS BeLux-team voor je klaar. Je accountmanager bij DER KREIS BeLux is jouw sparring partner en bemiddelaar bij problemen. Als lid van de organisatie ben je zeker van juiste en up-to-date informatie. Nieuwsbrieven en speciale acties van leveranciers vind je overzichtelijk verzameld op het centrale Infonet. Door je lidmaatschap geniet je bovendien van een jaarlijkse bonus op de afgesproken doelstellingen en omzet.

Internationale groep met blik op de toekomst

DER KREIS BeLux maakt als toonaangevende inkooporganisatie voor de keukenprofessional deel uit van een internationale onderneming met activiteiten in meer dan twintig landen. Sinds juli 2020 staat Ronny Thyssen aan het roer. Daarbij zet Thyssen zijn ruime keukenervaring in ten dienste van het succesverhaal van DER KREIS BeLux. Hij ziet nog heel wat opportuniteiten voor groei in de komende jaren. “Samen met mijn team versterken we ons aanbod van digitale diensten, optimaliseren we het complete ondersteuningsaanbod en de groepsvoordelen, met behoud van de individuele vrijheid voor de leden. Ieder nieuw lid ontvangt ook een persoonlijke verrassing. Zo willen we de basis leggen voor een succesvol partnerschap. Keukenspecialisten ontdekken alle voordelen van ons netwerk en kunnen zich aanmelden via onze website derkreis.be.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details