Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Terug naar overzicht

DER KREIS BELUX

“De symbiose tussen kennis en succes”

DER KREIS BeLux is sinds 1999 dé toonaangevende inkooporganisatie in de keukenbranche. Naast gunstige inkoopcondities kunt u bij DER KREIS terecht voor marketing door middel van onze succesvolle concepten.

Het doel van DER KREIS is om ondernemers nummer één te maken in zijn/haar vakgebied en maximaal rendement te (laten) behalen. Voor maximaal rendement werkt DER KREIS nauw samen met leveranciers en dienstverleners die activiteiten en maatregelen financieel ondersteunen. Door de nauwe samenwerking met de keukenspecialisten wil DER KREIS de economische positie tegenover grootaanbieders handhaven en verbeteren.

Naast de continue zoektocht naar de betere condities bieden wij ook meerdere extra diensten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn bedrijfsadvies, bij de keuze van een vestigingsplaats helpen we u met het maken van een analyse hieromtrent, we ondersteunen u bij het opmaken van uw business plan, financiële analyses, eventueel bijstaan bij de onderhandelingen met de bank. Indien u het pand zou huren dan kunnen we u ook ondersteuning geven bij de onderhandelingen met de verhuurder … Ook bij een nieuwe toonzaal inrichting kunnen we u hulp bieden om deze zo optimaal mogelijk in te delen.

Maar ook hier blijft Der Kreis bij het standpunt : U blijft ‘baas in eigen huis’ .

Getuigen hiervan zijn onze talrijke leden aanwezig in vele Europese landen.

Ons team staan jullie graag bij in het verwezenlijken van jullie doelstellingen. Jullie kunnen steeds terecht bij ons medewerkers.

Ook onze talrijke partners zijn steeds bereid om samen naar de voor jullie beste oplossingen te zoeken.

Wij gaan voor het gezamenlijke succes!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Klosterstr. 28-30, 1A
4700 Eupen
België
Telefoonnummer +32 (0) 9 281 24 30 E-mailadres info@derkreis.be Website www.derkreis.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details