NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
A material chef in a material world

A material chef in a material world

» MATERIAALKEUZES IN DE KEUKEN

Iedereen kookt op een eigen, unieke manier. Bij het inrichten van de keuken en het selecteren van de bijbehorende uitrusting is één van de belangrijkste stappen de materiaalkeuze, die bovendien ook afhankelijk is van je individuele kookstijl. Keukenexpert Franke heeft alles in huis om zowat iedere (hobby)kok te ondersteunen met de juiste materialen in de juiste afwerking. Welke chef ben jij? Doe de test en ontdek welke keukentoepassingen- en afwerkingen bij jou passen!

Maris Fragranite spoelbak, zwart mat. Prijs: €887,64 incl. BTW. Active keukenkraan met uittrekbare uitloop, zwart mat. Prijs: €799,76 incl. BTW.

The Clean Cuisine

In jouw keuken zijn hygiëne, net- en ordelijkheid het hoogste goed. Koken verloopt hier bovendien gestructureerd en (bijna) vlekkeloos. Voor de propere kok tipt Franke haar Fragranite-afwerking: een uitzonderlijk sterk materiaal dat opgewassen is tegen (brand)plekken en beschadiging. Daarnaast wordt het materiaal behandeld met het unieke Sanitized®, wat de groei van bacteriën en microben aanzienlijk verminderd. Werk het geheel nadien af met kraanwerk in een bijpassend, modern zwart voor de ultieme clean look.

The Stylish Cook

Cooking never goes out of style. Zeker niet in jouw keuken, waar de laatste interieurtrends de ruimte kleuren. Voor een spoelbak die perfect in jouw trendy plaatje past, biedt Franke haar RVS-varianten aan met PVD coating. Resistent tegen hitte, schokken en stoten, en met een unieke ontwerpvrijheid is het een geschikt materiaal voor zowat iedere stijlvolle keuken. De coating zorgt ervoor dat het kraanwerk vrij blijft van krassen of corrosie. Bovendien is het bestand tegen uv-stralen en blijven vingerafdrukken onzichtbaar. De extra F-Inox-technologie – die elke Myhtos Masterpiece-spoelbak krijgt – is daarnaast een innovatieve coating die watermoleculen groepeert en zo de vorming van kringen bij het opdrogen tegengaat: een effectieve en langdurige schoonheidsformule!

The Classic Chef

Jij houdt graag vast aan traditie en keukenafwerkingen met een bewezen efficiëntie. Roestvrij staal is één van de meest populaire materialen voor de keuken, en dat is niet verwonderlijk. Alle roestvrijstalen producten van Franke zijn milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Ze worden vervaardigd uit een kwaliteitsvol chroomnikkelstaal dat bestand is tegen vlekken of roest en niet breekt of schilfert. Bovendien is het een niet-poreus materiaal dat makkelijk te onthouden valt. Daarnaast is ook keramiek een geliefde afwerking voor spoelbakken. Franke tipt alvast haar keramieken Fraceram-spoelbakken die met een glad en ondoordringbaar oppervlak een geschikte kookpartner vormen. Kleine onzuiverheden veeg je weg met een simpele droge doek, terwijl je met een sopje grotere vlekken wegschrobt. Kalkresten? Die behandel je gewoon met natuurazijn. Kortom, keramiek is een gestipt natuurlijk keukenmateriaal. 

Kubus spoelbak in Fraceram, gletsjer wit. Prijs: €1.075,66 incl. BTW.

Welk keukentype ben jij? Doe de quiz!

Op zoek naar een volledige keuken die bovendien perfect bij jou past? Doe hier de test via deze link en ontdek welke Franke-materialen naadloos op jouw stijl aansluiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details